Billeje Baton Rouge

Velkommen til information og gode råd om billeje i Baton Rouge i delstaten Louisiana i USA. Foruden at få gode tips og råd til din leje af bil i Baton Rouge kan du i søgemaskinen foroven søge den billigste billeje blandt mere end 500 biludlejningsselskaber.

God rejse og god fornøjelse!

Generelt om Baton Rouge

Baton Rouge – der betyder “rød pind” på fransk – ligger ved bredden af Mississippi-floden i delstaten Louisiana i den sydlige del af USA. Med omkring 229,553 indbyggere er det den andenstørste by i Louisiana og én af de hundrede største byer i USA. Desuden er det Louisianas hovedstad.

Byen er blandt andet kendt for dens rige kulturliv og dens kemiske industri, der fik den til at vokse eksplosivt i 1950´erne og 60´erne. Idag er det én af USA´s hurtigst voksende byer i kølvandet på et byggeboom i 1990´erne og et teknologisk boom i begyndelsen af det 21. århundrede.

Blandt byens største seværdigheder er Mike the Tiger Habitat, LSU Rural Life Museum, Louisiana State University, Louisiana State Museum Baton Rouge, Louisiana’s Old State Capitol, Bluebonnet Swamp Nature Center, Louisiana State Capitol, The Old Governor’s Mansion, Old Arsenal Museum, Louisiana Art & Science Museum, Magnolia Mound Plantation m.fl.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Baton Rouge

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Baton Rouge blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

Find den billigste lejebil i Baton Rouge Find Billeje her --> Sammenlign priser her