Billeje i Boston

Søg billigste billeje i Boston på Billeje.info og sammenlign nemt de billigste priser fra alle biludlejningsselskaber i byen. Med din egen lejebil har du i Boston det perfekte udgangspunkt for en oplevelsesrig rejse i det nordøstlige USA. Book din bil i søgemaskinen her!

Boston
Boston er den største by i New England. Foto: Aaron Gustafson, CC BY-SA 2.0

En af de ældste byer i USA

Boston ligger i det nordøstlige USA og er den største by og hovedstad i Massachsetts. Byen er faktisk den største by i hele det område, som kaldes for New England og omfatter i alt seks stater. Boston, som i dag er det kommercielle og kulturelle centrum i regionen blev, grundlagt i 1630. Det gør den til en af de ældste byer i USA, som samtidigt hører til blandt de mest velstående.

Selvom der teknisk set er tale om nabobyer er Cambridge og Brookline i praksis en del af Boston. Cambridge, som således ligger lige på modsatte side af Charles River, huser blandt andet anerkendte Harvard og MIT. Brookline, som med tiden er blevet næsten omsluttet af Boston, har et væld af barer og restauranter.

Boston er takket være en perlerække af spændende seværdigheder og et rigt kulturliv en populær destination for turister med over 16 millioner besøgende om året. En af de mest populære turistattraktioner i Boston er Skywalk Observatory-sight på toppen af Prudential Tower, hvor det er muligt at få en 360 graders panorama udsigt over byen. Her kan du desuden få en forfriskning på den berømte restaurant “Top of the Hub.” Også Museum of Fine Arts har mange besøgende og har en af de største samlinger i verden af kunst fra Asien, ligesom du også kan se egyptiske mumier. En af Bostons mest familievenlige turistattraktion er Museum of science med interaktive skærme og laser shows, IMAX og Planetariet.

Find en lejebil i Boston

Skal du blot opholde dig inde i selve Boston, vil det ofte være bedst at lade bilen stå. Trafikken er ofte meget tæt, og der er rift om de ledige parkeringspladser. Vil du bruge Boston som udgangspunkt for en kør-selv-ferie i det nordøstlige USA, er det til gengæld oplagt at leje en bil.

I en storby som Boston er der naturligvis en bred vifte af biludlejningsfirmaer at vælge fra. Det må derfor anbefales at bestille billeje i Boston online, hvilket du kan gøre i søgemaskine her på siden. Det giver dig mulighed for i ro og mag at sammenligne priser fra de forskellige udlejere. Desuden har du så bedst chance for at finde den billigste pris på netop den type lejebil, du har behov for.

Alle priser på billeje i Boston er inkl. fri kilometer og med alle lovpligtige forsikringer. Vi søger efter priser og ledige lejebiler fra store kendte biludlejningsselskaber som f.eks. Avis rent a car, Budget og Alamo, men også lokale firmaer i Boston, der ofte har gode tilbud på billeje.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Boston Lufthavn

Lufthavnen i Boston hedder Logan International Airport. Boston lufthavn er beliggende meget tæt på centrum og det tager ca. 10-15 minutter i bil at nå til lufthavnen. Langt de fleste, der lejer bil i Boston, afhenter deres billeje i Boston lufthavn. Du finder et stort udvalg af lejebiler fra alle de kendte biludlejningsselskaber, som f.eks Avis rent a car, Hertz biludlejning, SIXT billje og mange flere. Husk du kan sagtens afhente eller aflevere din billeje i Boston lufthavn og flyve hjem fra en anden lufthavn i USA uden ekstra gebyr.

Læs mere om billeje i Boston lufthavn

Populære destinationer

Med en bil til rådighed har du mange interessante destinationer i New England inden for din rækkevidde fra Boston. Herunder bare et lille udpluk af de mange udflugtsmål og destinationer, du kan køre til.

  • New Hampshire: Portsmouth eller White Mountain National Forest.
  • Providence, Rhode Island.
  • Salem
  • New York City

Nyttige links

Byens egen hjemmeside

Find den billigste lejebil i Boston Find Billeje her --> Sammenlign priser her