Billeje Cleveland Hopkins Internationale Lufthavn (CLE)

Velkommen til information og gode råd om billeje i Cleveland Hopkins Internationale Lufthavn (CLE) i delstaten Ohio i USA. Foruden at få gode tips og råd til din leje af bil i Cleveland Hopkins Internationale Lufthavn (CLE) kan du i søgemaskinen foroven søge den billigste billeje blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Generelt om Cleveland Hopkins Internationale Lufthavn (CLE)

Cleveland Hopkins Internationale Lufthavn ligger 14 kilometer sydvest for Clevelands centrum – lige indenfor Clevelands bygrænser – i delstaten Ohio. Med omkring 9,004,983 passagerer om året og 163,884 årlige flyoperationer er lufthavnen den største i delstaten Ohio og en central lufthavn for det store amerikanske flyselskab United Airlines og Frontier Airlines. Lufthavnen er opkaldt efter dens grundlægger William R. Hopkins i 1951.

Blandt lufthavnens destinationer er en række af USA´s største lufthavne, såsom Chicago–O’Hare, Dallas/Fort Worth, Miami, New York–JFK, Detroit, Hartford, Indianapolis, Minneapolis/St. Paul, New York–LaGuardia, Raleigh/Durham, Baltimore, Chicago–Midway, Las Vegas, Nashville, Charlotte, og Philadelphia.

De tre top-destinationer til andre amerikanske lufthavne er Chicago–O’Hare, Charlotte og Atlanta. De tre top-destinationer til udlandet er Toronto i Canada, Cancun i Mexico og Punta Cana i den Dominikanske Republik.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Cleveland Hopkins Internationale Lufthavn (CLE)

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Cleveland Hopkins International Airport (CLE) blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

 

Find den billigste lejebil i Cleveland Hopkins Internationale Lufthavn (CLE) Find Billeje her --> Sammenlign priser her