Columbus

Du kan finde den billigste billeje i Columbus, Ohio, i søgemaskinen foroven, der sammenligner lejebiler fra mere end 500 biludlejningsselskaber. Ved at bestille den online kan du ordne din billeje billigt, hurtigt og nemt og have lejebilen klar, allerede inden du ankommer til Columbus.

Byen

Columbus er hovedstaden i den amerikanske stat Ohio (siden 1816), den største by i staten Ohio, samt den femtende største by i USA med omkring 800.000 indbyggere. Den er opkaldt efter opdagelsesrejsende Christopher Columbus, selvom beliggenheden ikke historisk har meget med Columbus at gøre og først blev grundlagt i 1812 ved sammenløbet af de to floder Scioto og Olentangy. Det er den fjerdemest folkerige stats-hovedstad i USA.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Kendetegn

Byen er kendetegnet ved en mangfoldig økonomi baseret på forsikring, bankvæsen, mode-industri, forsvar, luftfart, fødevarer, tøj, logistik, stål, energi, medicinsk forskning, sundhedspleje, detailhandel og teknologi. Columbus er hjemsted for verdens største private forsknings- og udviklingsfond, Battelle Memorial Institute, verdens største center for kemisk oplysning, Chemical Abstracts Service,  samt The Ohio State University, der er et af de største universiteter i USA.  Columbus blev også rangeret som by nr. 1 blandt up-and-coming teknologi-byer i USA i magasinet Forbes i 2008.

Infrastruktur

Columbus har en glimrende infrastruktur med et veludbygget vejnet, som gør det let at komme rundt i en lejebil både indenfor og udenfor byens område. Byen gennemskæres af to store mellemstatslige motorveje; Interstate 70, som kører fra øst mod vest og Interstate 71, som kører fra nord mod sydvest. De to motorveje støder sammen i downtown af Columbus for omkring 2.4 km i et område, der lokalt er kendt under det træffende navn “The Split”, og som ofte udgør et område med store trafikpropper i Columbus, specielt under rush hour.

US Highway 40, alias National Road , går fra øst mod vest gennem Columbus, idet den forbinder Main Street øst for centrum med Broad Street i vest. US Highway 40 er berømt for at være landets første motorvej. Foruden US Highway 40 går US Highway 23 gennem byen fra nord mod syd, mens US Highway 33 går fra nordvest mod sydøst.

Lufthavne

Byens primære lufthavn er Port Columbus International Airport , som ligger på den østlige side af byen, omkring 10 kilometer fra Columbus centrum, og som har flyvninger til Toronto, Canada og Cancun (Mexico) – i nogle tilfælde på en sæsonbestemt basis – såvel som for de fleste indenlandske amerikanske destinationer, herunder de fleste store destinationer i USA med undtagelse af San Francisco, Salt Lake City og Seattle. Der er pt ingen flyvninger til europæiske destinationer, så hvis man vil flyve til Columbus er det via mellemlandinger i andre amerikanske lufthavne med europæiske destinationer på programmet.

Klima

Klimaet i Columbus veksler mellem fugtigt kontinentalt klima og fugtigt subtropisk klima, som er kendetegnet ved varme, fugtig somre og kolde, tørre vintre. Snefaldet om vinteren er relativt let, i modsætning til byerne længere mod øst, og byen ligger for langt mod syd til at blive ramt af den såkaldte lake effect-sne, som udgår fra området omkring Lake Erie, men til gengæld skal du være opmærksom på, at der kan rulle lange strækninger af tåge ind over byen om vinteren fra de nævnte områder. Der kan også forekomme snestorme nu og da om vinteren.

Det kan godt blive meget varmt i Columbus; den varmeste temperatur nogensinde registreret i Columbus var41 grader, hvilket dog ligger helt tilbage i 1930´erne. Det kan også blive meget koldt om vinteren med den koldeste temperatur nogensinde målt til minus 30 grader tilbage i 1990´erne. Byen kan også rammes af heftigt tordenvejr, der bringer lynnedslag, store hagl og tornadoer med sig, især i løbet af foråret og sommetider gennem efteråret.

Billigste billeje i Columbus

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Columbus, Ohio, og bestille din lejebil hurtigt, nemt og sikkert online, så den står klar allerede når du ankommer til Columbus. Hvis du indtaster de oplysninger, som søgemaskinen foroven har brug for, så finder den selv den billigste biludlejning i Columbus ved at sammenligne priser hos mere end 500 biludlejningsselskaber. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen, som bl.a. inkluderer fri kilometer, tyveriforsikring, ansvarsforsikring, afbestilling, skatter m.m.

Du kan læse meget mere om billeje og hvilke vilkår, der gør sig gældende, når du lejer bil i Columbus og andre steder i udlandet under vores hyppigst stillede spørgsmål.

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

Find den billigste lejebil i Columbus Find Billeje her --> Sammenlign priser her