Billeje Tulsa Lufthavn

Book billeje i Tulsa Lufthavn her og find nemt den billigste pris på din lejebil. Søgemaskinen på Billeje.info indhenter priser på billeje fra mere end 500 biludlejningsselskaber og giver dig efter få sekunder en oversigt over de bedste tilbud på billeje i Tulsa International Airport.

Lejer du en bil i lufthavnen, kommer du nemt det sidste stykke ind til centrum af Tulsa. Foto: Photomakers, CC BY-SA 3.0

Lufthavnen

Tulsa International Lufthavn  (TUL) ligger 8 kilometer nordøst for byen Tulsa i delstaten Oklahoma (det sydlige USA). Med omkring 3 millioner årlige passagerer er det den andenstørste lufthavn i delstaten Oklahoma.

Lufthavnen er det globale hovedkvarter for vedligeholdelse af flyflåde for det store amerikanske flyselskab American Airlines og huser desuden Oklahoma Air National Guards 138th Fighter Wing.

Trods sit navn er der ingen internationale forbindelser fra lufthavnen. Til gengæld er der talrige ruter til andre større amerikanske lufthavne, blandt andre Chicago-O’Hare og Atlanta Lufthavn. Med en mellemlanding er det derfor normalt muligt at finde en forbindelse til Tulsa Lufthavn.

Billigste billeje i Tulsa Lufthavn

En bred vifte af biludlejningsselskaber betjener Tulsa Lufthavn. Det inkluderer blandt andre Alamo, Budget, National og Thrifty. De har normalt et varieret udvalg af lejebiler i forskellige størrelser. Bestiller du din lejebil i god tid, kan du derfor som regel finde et køretøj, som passer til dine behov.

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Tulsa Internationale Lufthavn blandt de forskellige biludlejningsselskaber, som betjener lufthavnen. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Populære destinationer indenfor rækkevidde

Lejer du en bil i Tulsa Lufthavn tager det dig ikke mange minutter at køre det sidste stykke ind til centrum af byen. Billeje giver dig dog også chancen for at komme nemt rundt til attraktioner uden for byen eller endnu længere væk. Med din egen lejebil til rådighed sætter du selv tempoet og slipper for at bekymre dig om at finde offentlig transport.

  • Oklahoma City
  • Red Rock Canyon State Park
  • Sequoyah State Park
  • Natural Falls State Park

Nyttige links

Find mere information om lufthavnen på dens officielle hjemmeside.
Det lokale turistkontor

Find den billigste lejebil i Tulsa Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her