Billeje Tulsa

Bestil din billeje i Tulsa med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser i Tulsa County i den nordøstlige del af delstaten Oklahoma.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Tulsa, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Tulsa og den nordøstlige del af delstaten Oklahoma i dit helt eget tempo.

Bilferie

Find billig billeje i Tulsa.

Generelt om Tulsa

Tulsa ligger i Tulsa County i den nordøstlige del af delstaten Oklahoma, 159 kilometer nordøst for Oklahoma City (i den sydlige del af USA). Med omkring 398,000 indbyggere er byen den andenstørste by i delstaten Oklahoma målt på antallet af indbyggere og blandt de 50 største byer i USA.

Byen er blandt andet kendt for at huse et af USA´s største olie-industrier, der gav den øgenavnet “Oil Capital of  the World” i det tyvende århundrede. Den er også kendt som et af landets omdrejningspunkter for musikstilen western swing.

Blandt byens største seværdigheder er Philbrook Museum of Art, Gilcrease Museum, Tulsa Performing Arts Center, Woody Guthrie Center, Guthrie Green, Boston Avenue Methodist Church, Linnaeus Teaching Gardens, Tulsa Zoo, Woodward Park, River Parks, Mary K. Oxley Nature Center, Tulsa Air and Space Museum, John Hope Franklin Reconciliation Park, Dust Bowl Lanes & Lounge m.fl.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Tulsa

Der er i skrivende stund flere store internationalt kendte biludljeningsfirmaer tilstede i Tulsa, såsom Enterprise, Budget, hertz og Avis. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i byen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Tulsa og delstaten Oklahoma. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Tulsa online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til byen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Tulsa, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Nærmeste lufthavn

Den nærmeste lufthavn er Tulsa International Airport med lufthavnskoden TUL, der ligger 12 km fra byen og har flyvninger til en række større amerikanske byer. Den nærmeste større lufthavn med flyvninger til Europa er Dallas/Fort Worth lufthavn, der ligger omkring 420 km fra byen. Læs om billeje i Dallas/Fort Worth lufthavn her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Tulsa

Der findes mange interessante og seværdige steder i Oklahoma, som du kan opleve med en lejebil fra Tulsa, foruden naturligvis Tulsa selv.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Tulsa, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af byen.

  • Oklahoma City (ca. 171 km)
  • Ponca City (ca. 149 km)
  • Muskogee (ca. 80 km)
  • Stillwater (ca. 100 km)
  • Lawton (ca. 308 km)

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme i Oklahoma her.

Find den billigste lejebil i Tulsa Find Billeje her --> Sammenlign priser her