Billeje Will Rogers World Lufthavn

Velkommen til informationer og gode råd om billeje i Will Rogers World Lufthavn (OKC) i delstaten Oklahoma i USA. Foruden at finde gode tips om biludlejning i Will Rogers World Lufthavn, kan du i søgemaskinen foroven søge den billigste billeje blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Generelt om Will Rogers World Lufthavn

Will Rogers World Lufthavn ligger 8 kilometer fra centrum af byen Oklahoma City, der er en den største by i delstaten Oklahoma i det sydlige USA. Med omkring 3,683,051 passagerer årligt er det den største og travleste lufthavn i delstaten Oklahoma målt på antallet af passagerer.

Lufthavnen er opkaldt efter den berømte amerikanske skuespiller, cowboy, humorist og kommentator William Penn Adair “Will” Rogers, der gjorde sig i 1920´erne og 30´erne, og som blev kaldt “Oklahomas favorit-søn”.

Blandt lufthavnens destinationer er der (anno 2014) en række af de største amerikanske lufthavne, såsom Chicago–O’Hare, Denver, Houston–Intercontinental, Los Angeles, Newark, San Francisco, Washington–Dulles, Atlanta, Detroit, Minneapolis/St. Paul, Salt Lake City og Dallas/Fort Worth. De tre top-destinationer er Dallas, Denver og Atlanta.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Will Rogers World Lufthavn

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Oklahoma blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

Find den billigste lejebil i Will Rogers World Lufthavn (OKC) Find Billeje her --> Sammenlign priser her