Billeje Providence

Velkommen til information og gode råd om billeje i Providence i delstaten Rhode Island i USA. Foruden at få gode tips og råd til din leje af bil i Providence kan du i søgemaskinen foroven søge den billigste billeje blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Generelt om Providence

Providence ligger ved udmundingen af floden af samme navn, i Providence County i den nordøstlige del af delstaten Rhode Island, kaldet “The Ocean State” på grund af beliggenheden ved havet (i den nordøstlige del af USA). Byen har omkring 183.000 indbyggere fordelt på kun 66 kvadratkilometer, hvilket gør den til den største by i delstaten og den andenstørste by i hele New England-regionen. Samtidig er den hovedstad i delstaten Rhode Island.

Providence er én af USA´s ældste byer, grundlagt af den engelske teolog Roger Williams, der drog i religiøs eksil i området i 1636, og navngav området til ære for “Guds nådige forsyn” (heraf navnet Providence), som han mente havde ledt ham og hans disciple til at bosætte sig netop der. Før europæerne kom til området var det – som så mange andre områder i det nordlige USA – beboet af forskellige indianske stammer. Ved Roger Williams ankomst til området var det den Pokanoket-stammen, ledet af den berømte Wampanoag Nation, der dominerede området, men stammen gav Roger Williams lov til at lave sin nye bosættelse.

I dag er byen blandt andet kendt for sine religiøse aner – byen rummer således den første baptist-kirke i USA, grundlagt af en vis Roger Williams. Byen rummer også andre seværdigheder, såsom den næsten 5 kvadratkilometer store park Waterplace Park, Rhode Island State House – der har én af verdens største marmorkupler (kun overgået af kuplen på Peterskirken i Rom) – og et af USA´s ældste indkøbscentre, Westminster Arcade.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Providence

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Providence blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavn, San Francisco lufthavn, Miami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

Find den billigste lejebil i Providence Find Billeje her --> Sammenlign priser her