Billeje Columbia

Velkommen til information og gode råd om billeje i Columbia i delstaten South Carolina i USA. Foruden at gode tips til din leje af bil i Columbia kan du i søgemaskinen foroven søge den billigste billeje blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Columbia

Columbia ligger i den centrale del af delstaten South Carolina, i den sydøstlige del af USA; mere specifikt ved sammenløbet af de to floder Saluda og Broad, der bliver til floden Congaree River. Floden er meget populær blandt kajakroere og andre med smag for sejlads på floden. Med sine omkring 131,686 indbyggere fordelt på 349.5 kvadratkilometer er det den største by i deltstaten South Carolina, hvor den også er hovedstad.

Som så mange andre amerikanske byer blev Columbia grundlagt i et område, der før den europæiske kolonisering var beboet af oprindelige indianske stammer – i dette tilfælde en stamme ved navn congaree-folket. Byens navn har dog ikke rødder tilbage til områdets indianske fortid, men er en afledning af navnet på en vis opdagelsesrejsende (Christoffer Colombus).

Columbia rummer blandt andet seværdigheder som Riverbanks Zoo and Botanical Garden, State House, Columbia Canal and Riverfront Park, Columbia Museum of Art, State Capitol, Hampton-Preston Mansion and Gardens, EdVenture m.fl.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Infrastruktur

Columbia har generelt en veludbygget og moderne infrastruktur, som gør det let og behageligt at bevæge sig rundt i byen i lejebil, med undtagelse af myldretid de mest trafikerede steder, hvor det som i alle større byer kan være en udfordring.

Blandt de vigtigste veje i byen er Interstate 26, der går fra den nordvestlige til den sydøstlige del af byen; Interstate 20, der løber fra vest mod øst; Interstate 77, der begynder ved et vejkryds med Interstate 26 syd for byen og fortsætter nordpå indtil Rock Hill og Charlotte; og Interstate126, der begynder i byens centrum og løber mod vest i retning af Interstate 20 og Interstate 26.

Blandt andre af byens vigtige veje er U-S. Routes 1, 21, 76, 176, 321 og 378.

Lufthavn

Byen har en lufthavn, Columbia Metropolitan Airport, der ligger 8 kilometer sydvest for byens centrum. Lufthavnen har lidt over en million passagerer om året, der fortrinsvis rejser til destinationer som Dallas, Detroit, Atlanta og New York-La Guardia. Der er ingen direkte flyforbindelse til Danmark fra lufthavnen, men det er muligt ( i skrivende stund maj 2014) at flyve til Kastrup til lufthavnen via kun en mellemlanding, f.eks. i Washington-Dulles eller Chicago-O´Hare, hvorfra der er direkte flyforbindelse til Danmark med SAS/United Airline.

Billigste billeje i Columbia

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Columbia blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

Find den billigste lejebil i Columbia Find Billeje her --> Sammenlign priser her