Billeje South Dakota

Velkommen til information og gode råd om billeje i Sioux Falls i delstaten South Dakota i USA. Foruden at få et par gode tips til din leje af bil i Sioux Falls kan du i søgemaskinen foroven søge den billigste billeje blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Sioux Falls

Sioux Falls, der ligger i den østlige del af delstaten South Dakota, tæt på grænsen til Minnesota, er den største by i South Dakota. Byen har omkring 163.000 indbyggere fordelt på 190.29 kvadratkilometer og er den hurtigst voksende by i delstaten. I hele det metropole område bor der i alt 237,251 indbyggere.

Byen, der opstod i et område med mange indianske stammer, inden europæiske kolonister kom til, er blandt andet kendt for seværdigheder som St. Joseph Cathedral, Falls Park, Sculpture Walk Sioux Falls, Catish bay Water Ski Park, Sertorma Butterfly House, Great Plains Zoo and Delbridge Museum of National History, Old Courthouse Museum, Pettigrew Home & Museum, Veteran´s Memorial Park, Wild Water West, The Blood Run Nature Area m.fl.

Byen har mere end 70 parker, hvoraf den mest kendte er Falls Park, der er centreret omkring de vandfald på Big Sioux River, som har givet navn til byen. Andre kendte parker er Terrace Park, McKennan Park, Sherman Park, og Yankton Trail Park.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Infrastruktur

Sioux Falls har generelt en veludbygget og velholdt infrastruktur, som gør det let og behageligt at bevæge sig rundt i en lejebil, selv om myldretiden som i alle andre større byer kan skabe kødannelse de mest trafikerede steder.

Blandt de vigtigste veje i byen er Interstate 90, der løber fra vest mod øst i den nordlige del af byen; Interstate 29, der løber gennem dele af den vestlige side af byen fra nord mod syd; Interstate 229, der sammenløber med Interstate 90 i nordøst og Interstate 29 i sydvest.

Lufthavn

Sioux Falls har en regional lufthavn, Sioux Falls Regional Airport, der ligger omkring 6 kilometer nordvest for byens centrum. Lufthavnen har over 67.000 flyoperationer om året, men alle til amerikanske lufthavne, hvoraf Denver, Minneapolis, O´Hare og Dallas ligger i toppen over de mest benyttede.

Alligevel er det muligt (i skrivende stund, maj 2014) at flyve fra København (Kastrup) til Sioux Falls Regional Airport, endda via kun én mellemlanding (i Chicago, hvorfra der er direkte forbindelse til Kastrup med SAS/United Airlines).

Billigste billeje i Sioux Falls

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Sioux Falls blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

Find den billigste lejebil i Sioux Falls Find Billeje her --> Sammenlign priser her