Billeje Nashville

Velkommen til information og gode råd om billeje i Nashville i USA. Foruden at få et par gode tips og råd til din leje af bil i Nashville kan du i søgemaskinen foroven søge den billigste billeje blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Nashville

Nashville ligger ved Cumberland River i den nordlige-centrale del af delstaten Tennessee i den sydøstlige del af USA. Med sine omkring 1,671.000 indbyggere er den den anden-største by i Tennessee efter Memphis og den femtestørste by i det sydøstlige USA.

Nashville er især kendt for dens rige musikliv, der har givet den øgenavnet “Music City”. Byen er det altoverskyggende centrum for country-musik og tusinder af mennesker fra ind- og udland drager hvert år til byens mange legendariske honky-tonk-barer og country-musik-festivaler, herunder den berømte CMA-festival, der afholdes i juni med deltagelse af over 400 musikere og publikum fra over 41 lande og alle USA´s 50 delstater.

Skandinaviske musikere og musikelskere valfarter til Nashville. Det gør de for at finde ud af, hvorfor byen har den magnetisme, og de gør klogt i at begynde på Country Music Hall of Fame & Museum, et fire etagers hus som dækker en hel blok på Fifth Avenue. Den lille bitte Brenda Lee med stort hår – engang berømt – sidder måske i cafeteriet.

Nashville er helt tydeligt byen, hvor du besøger Hall of Fame og snubler over berømtheder. Senere drikker vi kaffe ved samme bord som Hillary Williams, barnebarn af legenden Hang og datter af Hank Williams jr. Udenfor ligger Nashvilles “Walk of Fame”, etableret i 2007. Blandt de omkring 40 stjerners navne langs fortovet er bl.a. Johnny Cash, Dolly Parton og Jimi Hendrix. Nu bliver Jimi ikke husket lige netop som countrymusiker, men han fik sin start i Nashville. Og det er det, som er kriteriet for at få sin stjerne på denne walk. På vej mod berømmelsens tinder må countryhovedstaden også have spillet en rolle for hans udvikling.

I Nashville kan man også vandre gennem noget, man kan kalde countrymusikkens vugge, nemlig Ryman Auditorium, hvor man optog det berømte radioprogram Grand Ole Opry fra 1943-1974, hvor Johnny Cash havde sit TV-show i slutningen af 1960’erne, og man kan træde op på scenen, hvor alle – Elvis medregnet – drømte om at stå. I området omkring den nederste ende af Broadway ligger de vilde, næsten gyngende, barer – de såkaldte honky tonks – og selvom det endnu kun er eftermiddag, så synes taget alligevel at være ved at løft sig over Tootsie’s, den hotteste af dem alle.

Ud over dens musikliv er byen kendt for dens mange uddannelsesinstitutioner, dens store sundhedssektor, og som centrum for bankvæsen, transport-virksomhed og forlagsvirksomhed.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Infrastruktur

Nashville har generelt en god og veludbygget infrastruktur, der gør det let og behageligt at bevæge sig rundt i byen, selv om myldretrafikken – som altid i en større by – kan være en udfordring. De vigtigste veje i byen er Interstate Highways 24, 40 og 65. Interstate 440 har også en vigtig funktion, idet den forbinder Interstate 24, 40 og 65 syd for Nashville centrum. Herudover har byen en række såkaldte “pikes”, der stråler ud fra centrum mod omkringliggende byer, herunder Clarksville Pike, Gallatin Pike, Lebanon Pike, Murfreesboro Pike, Nolensville Pike, og Franklin Pike.

Lufthavn

Nashville har en stor international lufthavn, Nashville International Airport, der ligger i den sydøstlige del af byen. Lufthavnen har omkring 175.000 flyoperationer om året og servicerer omkring 9,650.000 passagerer, men har (i skrivende stund, maj 2014) ingen direkte flyvninger til Danmark.

Det er derimod muligt at flyve fra København til Nashville via kun en enkelt mellemlanding, hvis man f.eks. kombinerer en flyrejse med SAS fra København til New York (eller Chicago) og videre fra New York (eller Chicago) til Nashville med United Airlines.

Billigste billeje i Nashville

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Nashville blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

Find den billigste lejebil i Nashville Find Billeje her --> Sammenlign priser her