Billeje i El Paso Lufthavn

Med billeje er El Paso Lufthavn den perfekte indgangsport til det vestlige Texas og det sydlige New Mexico i USA. Booker du din lejebil online i søgemaskinen her på Billeje.info, kan du uden forsinkelse tage hul på en oplevelsesrig kør-selv-ferie i USA. Bestiller du biludlejning i El Paso Airport hjemmefra, har du desuden de bedste chancer for at finde den billigste pris på din bil.

El Paso Lufthavn
Ankomsthallen i El Paso Lufthavn. Foto: Dicklyon, CC BY-SA 4.0

Lufthavn

El Paso Lufthavn ligger bare 6 km nordøst for centrum af selve El Paso, den sjettestørste by i Texas. Lufthavnen, som har det officielle navn El Paso International Airport (ELP), er med sine knap 3 millioner passagerer årligt den største civile lufthavn i det områder, der løst defineret kaldes for West Texas og i det sydlige New Mexico.

I september 2013 kunne El Paso Lufthavn fejre 85 års jubilæum. Siden etableringen i 1928 har lufthavnen trods sin forholdsvis beskedne størrelse flere gange været med helt i front af udviklingen. I 1968 byggede El Paso Lufthavn for eksempel som den første lufthavn i USA et 40 meter højt kontroltårn, og så sent som i år 2000 tog kontroltårnet i El Paso som det første sted i landet det avancerede, mere sikre STARS radarsystem i brug.

El Paso Lufthavn tilbyder trods det officielle navn i skrivende stund kun indenrigsruter til andre byer i USA. Du kan derfor ikke flyve hertil direkte fra Europa, men med en mellemlanding i for eksempel Chicago O’Hare eller Atlanta Lufthavn er det dog alligevel muligt at finde en forbindelse til El Paso Lufthavn fra Skandinavien. Ligesom udvalget af ruter er forholdsvis beskedent, har lufthavnsterminalen også et begrænset, men godt udvalg af restauranter, caféer og butikker. Derudover inkluderer lufthavnens faciliteter et godt udvalg af biludlejningsselskaber.

Biludlejning El Paso lufthavn

Der er busforbindelser fra lufthavnen, men det kan anbefales at leje en bil. Så kan du uden bekymringer om køreplaner komme det sidste stykke ind til El Paso og ikke mindst udforske resten af regionen med den frihed og komfort, som en lejebil tilbyder.

En stribe biludlejningsselskaber kappes om passagerernes gunst i lufthavnen, så der er ofte gode muligheder for at finde et godt tilbud på netop den type lejebil, du søger. Vil du hurtigt sammenligne priser på billeje i El Paso Lufthavn fra de forskellige udbydere, der blandt andre inkluderer Alamo, Avis, Enterprise, Hertz og National, kan du gøre det i søgemaskine øverst her på siden. Søgemaskinen, der stilles til rådighed af CarTrawler, indhenter således priser fra de forskellige udlejere på lejebiler i alle størrelser.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Det Vilde Vesten

Historien om El Paso går tilbage til den præcolumbianske tid, hvor arkæologiske fund fra vådområderne i Keystone tyder på, at der har boet folk i området for tusinder af år siden. Et af beviserne er ’huecos’, som er hulrum, der kan indeholde vand, og disse beviser også, at ørkenen har eksisteret i lang tid allerede.

Du vil tydeligt mærke den spanske indflydelse på byen, hvor mange af indbyggerne taler spansk, omend engelsk er mest almindeligt. Det som mange mest forbinder med El Paso’s historie, er tiden som en del af Det Vilde Vesten. Denne periode begyndte omkring 1881, hvor byen udviklede sig med dansesteder, spillesteder og ranches. Hvis du ønsker at udforske El Pasos historie, kan du eventuelt besøge et af de mange historiske museer, der huser fund, som er tusindvis af år gamle. Det ene er The Museum of Archeology i Wilderness Park. Her finder man mange udstillinger om byens tidligere nybyggere. Et andet spændende museum er Centennial Museum, hvor du kan se udstillinger om byens liv gennem tiden.

Populære destinationer indenfor rækkevidde

Afstandene i Texas er store. Men selv staten er større Frankrig har du fra El Paso Lufthavn mange spændende byer og attraktioner indenfor din rækkevidde med billeje. Især hvis du vil opleve Texas’ traditionelle ranches og uberørt natur, der indbyder til friluftsliv, er El Paso Lufthavn et godt udgangspunkt. Du befinder dig ligeledes lige ved grænsen til Mexico, men på grund af kriminalitet i Ciudad Juárez frarådes det at krydse grænsen her.

  • White Sands National Monument
  • Guadalupe Mountains National Park
  • Gila National Forest
  • Mesilla

Nyttige links

Lufthavnens egen hjemmeside
Få flere oplysninger om byen El Paso på dennes officielle hjemmeside.

Find den billigste lejebil i El Paso Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her