Billeje San Antonio

Velkommen til information og gode råd om billeje i byen San Antonio i delstaten Texas i USA. Foruden at få gode tips og råd til din leje af bil i San Antonio kan du i søgemaskinen foroven søge den billigste billeje blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Generelt om San Antonio

San Antonio ligger i den sydlige-centrale del af delstaten Texas, i en by-zone, der populært kaldes “Texas Triangle”,  i den sydlige del af USA. Byen er – med sine omkring 1,382,951 indbyggere – den andenstørste by i Texas og den syvende-største by i USA.

Byen er blandt andet kendt for dets basketball-hold San Antonio Spurs, der har været nationale mestre fem gange; det årlige kvægmarked og rodeo San Antonio Stock Show & Rodeo, der er ét af landets største; de historiske spor af spanske forposter, der blev etableret af katolske religiøse ordener for at udbrede kristendommen og omvende de indfødte indianere fra 1600-tallet og frem; flere store tema-parker, såsom SeaWorld og Six Flags Fiesta Texas; og for en række store militærbaser.

Blandt byens seværdigheder er San Antonio Missions National Historical Park, Mission San Jose, River Walk, Majestic Theatre, San Antonio Western Shooting, St Joseph Catholic Church, San Antonio River, Mission Concepcion m.fl.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i San Antonio

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i San Antonio blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

 

Find den billigste lejebil i San Antonio Find Billeje her --> Sammenlign priser her