Go Rent a Car

gorentGo Rent a Car er et biludlejningsfirma på Cypern med afdelinger på hele øen fra Protaras på østkysten, til Pafos på vestkysten, heriblandt afdelinger i Larnaca lufthavn og Pafos lufthavn.

Go Rent a Car på Cypern blev grundlagt som et lille familieforetagende i 2002 med en flåde på blot 12 biler. Siden da udvidet og etableret deres position på den populære ferieø og har i dag mere end femdoblet den oprindelige flåde.

I dag kan du således frit vælge mellem alt fra små, praktiske biler til eksklusive cabrioleter, samt et udvalg af jeeps og firehjulstrækkere. Det er oplagt at bestille din lejebil med afhentning direkte i Larnaca og Paphos lufthavne, men Go Rent a Car tilbyder dog også at levere din lejebil ved dit hotel eller andre steder på Cypern.

Priser på lejebiler fra Go Rent a Car

I søgemaskinen på Billeje.info kan du hurtigt sammenligne priser på lejebiler fra Go Rent a Car med mange andre biludlejningsselskaber på Cypern. Du skal blot vælge hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil for at få et overblik over alle ledige biler og priser på biludlejning.

Cypern seværdighed

Udforsk seværdigheder i eget tempo med egen lejebil på Cypern. Foto: George Groutas, Creative Commons.

Kontaktinformation til Go Rent a Car

Vil du i kontakt med Go Rent a Carkan det ske på følgende adresse:

Go Rent a Car
10, Profiti Elia str.,
Protaras (opposite the church)
P.O. Box 37070
5306 Protaras,
Paralimni – Cyprus
Telefon: 00357-23834044

Du kan læse mere om Go Rent a Car på deres egen hjemmeside her

Denne siden om Go Rent a Car blev sidst ajourført i sommeren 2014 med informationer indhentet fra firmaets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra vores egne erfaringer. Har du tilføjelser eller gode tips til billeje igennem Go Rent a Car, som kan komme andre til gode, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så præcis og aktuel information som muligt. Du kan naturligvis også dele dine oplevelser ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af Go Rent a Car på vores blog om billeje. Skal du til Cypern er det også på bloggen, du selv finder mange gode ideer til oplevelser med billeje og ikke mindst tips til at få den bedste pris på billeje.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Go Rent a Car eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Go Rent a Car Cypern Find Billeje her --> Sammenlign priser her