Udforsk England med billeje. Foto: Gordon Robertson, Creative Commons.

Da DFDS-ruten mellem Esbjerg og Harwich lukkede for et par måneder siden, mistede danske rejsende en mulighed for at få bilen med til England. Det har dog ikke taget længe for danskerne at finde nye veje til England.

England skal opleves med bil

På Stena Line’s rute mellem Hoek van Holland og Harwich er der sket en stigning i danske passagerer på over 200 procent. Det er naturligvis en udvikling, man ser med tilfredshed på hos Stena Line, som fremover vil forsøge at trække endnu flere danskere på bilferie til ruten mellem Holland og England.

“Vi glæder os til at følge den fremtidige udvikling. Alle ved, hvor skønt det er at have bilen med, når man rejser – også selv om man er i England, hvor de kører i den forkerte side,” udtaler Thomas Christiansen fra Stena Lines danske hovedkontor i Frederikshavn.

Der er godt 650 kilometer fra den dansk-tyske grænse til Hoek van Holland, og ruten er dermed ifølge Stena Line den korteste vej, hvis man vil køre selv fra Danmark til England.

Der er da også mange fordele ved at rejse med bil i England. En bil giver dig en høj grad af frihed til at lægge din helt egen rejseplan til netop de seværdigheder og byer i England, som interesserer dig mest. Men det er dog ikke nødvendigt at køre hele vejen fra Danmark i egen bil for at holde bilferie i England.

Bestil billig billeje i England hjemmefra

Vil du ikke starte din rejse til England med en lang drøj køretur fra Danmark, er det oplagt at flyve til England. Der er et bredt udvalg af lavprisruter fra danske lufthavne til destinationer i England, og det er nemt at bestille billig billeje i England hjemmefra.

Udover en kortere rejsetid, hvor du når mere udhvilet frem, er det mere sikkert at køre i “den forkerte side”, når man kører i en bil, som har rattet i højre side. Desuden betyder billeje ikke, at du nødvendigvis skal vende tilbage til udgangspunktet. Du har således som regel mulighed for at aflevere din lejebil et andet sted end hvor du modtog den. Det kan være en chance for at nå længere omkring i løbet af din ferie i England.

I søgemaskinen her på siden kan du nemt finde og bestille den billigste billeje i England, uanset om du ønsker at afhente din lejebil i en by eller lufthavn. For de fleste som ankommer med fly fra Danmark, er det nemmeste at afhente lejebilen direkte i Lufthavnen, da du så kan fortsætte videre på din rejse uden forsinkelse.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *