En ny flyrute med Ryanair fra Billud til Zadar lufthavn i Kroatien er medvirkende til, at danske turister i år valfarter til Kroatien. Her finder de udover dejlige strande blandt andet gode forhold for børnefamilier og billig billeje. Læs om den nye flyrute til Zadar lufthavn med Ryanair og hvordan du finder en billig lejebil i Kroatien.

En opgørelse fra det officielle turistråd i Kroatien, Visit Croatien, er antallet af danske turister i Kroatien – målt på antal overnatninger – således i årets første fem måneder steget med imponerende 40 procent sammenlignet med samme periode sidste år.

Ny flyrute til Kroatien med Ryanair

Mange danske gæster ankommer til Kroatien via Ryanairs rute fra Billund ti Zadar lufthavn i Kroatien. Ruten åbnede i marts i år da Ryanair oprettede en fast base i Billund Lufthavn, og gav dermed rejsende i det vestlige Danmark en nemmere og hurtigere rute til ferien i Kroatien. Her kan de nyde et behageligt middelhavsklima, spændende kulturelle seværdigheder og ikke mindst en smuk kyststrækning langs Adriaterhavet med mange gode badestrande.

Det er især børnefamilierne, som har fået øjnene op for Kroatien som feriemål, og udover de gode forhold for børnefamilierne, har Kroatien ifølge Paul Sikic, leder af Visit Croatia i Norden, desuden et fornuftigt prisniveau i forhold til mange andre turistlande.

Ryanair samarbejder med Hertz biludlejning i Kroatien, men det er altid en god ide at sammenligne priser på billeje fra Ryanair og Hertz med andre biludlejningsselskaber.

Bestil billeje til ferien i Kroatien

Ankommer I med fly fra Danmark til Kroatien, er det oplagt at benytte billeje i Kroatien. Med egen lejebil kan I frit bevæge jer rundt til seværdigheder og besøge de mange hyggelige by og strande langs kysten. Planlægger I at rejse til Kroatien i højsæsonen, anbefaler vi at du bestiller din lejebil i god tid, så du er sikker på at få den model, I har brug for. I søgemaskinen her på siden, kan du med det samme se hvilke lejebiler, der er tilgængelige, og du finder let tilbud på billeje i Kroatien fra alle biludlejningsfirmaerne.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *