Billeje-giganten er klar til at tage imod kunderne i Nordjylland. Foto: Aalborg Lufthavn

Amerikanske Enterprise Rent-A-Car er godt i gang med at sætte deres præg på det danske marked for biludlejning. Efter åbninger i København og Billund tidligere på året er det nu Aalborg Lufthavn, der indtages.

Verdens største biludlejningsselskab

I Danmark er Enterprise endnu ikke stor, men på verdensplan er selskabet til gengæld blandt de allerstørste med over 8.600 udlejningskontorer, 83.000 ansatte og en flåde på over 1,5 million køretøjer. Herhjemme er målet inden for det første år at kunne tilbyde 1.000 biler fra 15 udlejningskontorer.

”Vi glæder os til at servicere kunderne og oplever, at efterspørgslen for biludlejning vokser over hele landet – også i det nordjyske. Kunderne vil have mere fleksibilitet,” siger Torben Bundsgaard, chef for Enterprise i Aalborg Lufthavn, til Takeoff.dk.

Enterprise vil tilbyde deres kunder i Aalborg Lufthavn alt lige fra leje på timebasis til langtidsleje på flere måneder.

Find den billigste billeje i Aalborg Lufthavn

Vil du være sikker på der holder en lejebil parat, når du lander med flyet i Aalborg Lufthavn? Så brug søgemaskinen her på siden, hvor du hurtigt får en oversigt over de billigste priser på billeje i Aalborg Lufthavn fra Enterpriser, Hertz, Europacar og adskillige andre biludlejningsselskaber. Så slipper du for at skulle bruge tid på at finde de bedste tilbud fra hver enkelt udlejer.

Ønsker du kun at finde priser fra bestemt biludlejere eller på nogle biltyper, kan du med fordel bruge filteret til at indsnævre søgeresultatet.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *