Dubrovnik. Foto: Edwardwexler.

Kroatien er på vej frem blandt de mest populære rejsemål omkring Middelhavet. Sidste år modtog landet 14,9 millioner turister, en fremgang på 8,5% i forhold til 2014. Vil du have mest muligt ud af din næste ferie i Kroatien, kan du med fordel bestille billeje her på siden.

Populært at holde ferie i Kroatien

Den officielle opgørelse fra Kroatiens nationale turistråd viser desuden, at de besøgende sidste år foretog i alt 80 millioner overnatninger i Kroatien – en stigning på 6,9% sammenlignet med det foregående år.

Af de 14,9 millioner vurderes det, at 13,2 millioner var udenlandske besøgende. Langt hovedparten af disse (13,1 millioner) rejste til destinationer på Kroatiens smukke Adriaterhavskyst. Dalmatien modtog flest turister (6,5 millioner) efterfulgt af Istrien med 3,6 millioner ankomster og Kvarner med 2,5 millioner ankomster.

Mange danske ferierejsende har i de senere år rettet blikket mod Kroatien, ikke mindst på grund af et prisniveau som stadig er fordelagtigt set i forhold til for eksempel Italien og Frankrig. Målt på antallet af besøgende er det dog tyskere, slovenere og østrigere som topper besøgsstatistikken med henholdsvis 17, 8 og 7 millioner overnatninger.

Vil du have mest muligt ud af din ferie i Kroatien? Så tjek vores Guide til bilferie med billeje i Kroatien.

Du kan finde yderligere information på landets egen officielle turisthjemmeside her

Bestil en billig lejebil i Kroatien

Særligt i den populære sommersæson gør du klogt i at bestille billeje hjemmefra, da der kan være rift om de billigste biltyper.

Brug søgemaskine her på siden til at finde din lejebil. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din bil, så giver søgemaskinen fra CarTrawler dig hurtigt en oversigt over de aktuelt bedste tilbud på billeje i Kroatien fra en bred vifte af biludlejningsfirmaer – både store og små.

Er du på udkig efter en bestemt type bil, eller ønsker du kun at benytte bestemte udlejere, kan du begrænse søgeresultatet ved at benytte filterfunktionen.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *