Billeje Mallorca lufthavnMed hertz biludlejning er det nemt og bekvemt at bestille billeje i Mallorca lufthavn. Foto: kalleboo

Lej bil billigt med Hertz biludlejning i Mallorca lufthavn. Hertz er blandt de største udlejningsselskaber i Palma de Mallorca lufthavn og tilbyder en stor flåde af biler til udlejning. På BillejeInfo finder du informationer om Hertz i Mallorca Airport og du kan sammenligne priser på din lejebil med andre billeje-selskaber i søgemaskinerne fra AtuoEscape og CarTrawler.

Palma de Mallorca lufthavn

I dag er Palma de Mallorca lufthavn kun overgået af lufthavnene i Madrid og Malaga når det gælder antal passagere. Over 20 milioner personer flyver til og fra Mallorca airport hvert år. Det skyldes dels at Mallorca efter en periode igen er blevet et meget populræt rejsemål, og der derfor er åbnet mange nye ruter til Mallorca lufthavn fra lavprisselskaber som Ryanair og Norwegian, men også fra almindelige flyselskaber som SAS Scandinavian Airline. Et flyselskab skiller sig dog ud i Palma de Mallorca airport og det er det tyske flyselskab Air Berlin som har base i lufthavnen. Hver dag har Air Berlin tre “bølger” af fly fra lufthavne i hele Europa som så skifter fly til sin endelige destination på Mallorca. I øvrigt har AirEurope også base på Mallorca men AirEurope flyver ikke til Danmark.

Hertz billeje Palma de Mallorca Airport

Du finder Hertz kontoret sammen med de andre biludelejningsselskaber i ankomsthallen. Er du medlem af Hertz #1 Club er der en separat skranke så du straks kan få udleveret din bil. Hertz samarbejder med flere flyselskaber som tilbyder din rabt på billeje, f.eks SAS og Air Berlin.

Adresse og kontakt information til Hertz i Mallorca lufthavn

Her kan du finde kontakt informationer til det lokale Hertz kontor i Palma de Mallorca lufthavn.

Palma de Mallorca Airport
Airport Balearic Islands
Palma de Mallorca, 7611
Spanien
Telefon til Hertz Mallorca lufthavn + 34 971 789670

Åbningstider hos Hertz i Mallorca lufthavn

I højsæsonne fra 1. april til 31. oktober har Hertz biludlejning åbent 24 timer i døgnet undtagen torsdag hvor der er åbent fra kl. 7 til 24.
I lavsæsonnen som er i perioden 1. november til 31. marts er der åbent hver dag fra kl. 7 til 24.
Husk at skrive dit fly nr. i din billeje bestilling så personalet hos Hertz kan se hvornår du afhenter din bil og om dit fly evt. er forsinket.

Billeje i Palma de Mallorca lufthavn

Det er billigt at leje bil I Palma de Mallorca lufthavn og specielt hvis du bestiller din billeje i god tid. Billejeinfo sammerarbejder med CarTrawler om at finde de billigste priser på lejebiler i Mallorca lufthavn. Søgemaskinen sammenligner priser på billeje fra alle biludlejningsselskaber i Mallorca airport.

Søg priser på billeje i Mallorca lufthavn

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *