Du kan leje biler i mange størrelser hos den nye udlejningsstation ved Aalborg. Foto: Sixt.

Stigende efterspørgsel på billeje i Nordjylland får nu Sixt Biludlejning til at åbne en ny udlejningsstation i Skalborg 10 minutters kørsel fra Aalborg centrum.

Eneste biludlejningsfirma i Aalborg SV

Den nye udlejningsstation som åbnede 1. december, tilbyder leje af både biler og varevogne. Udlejningsstationen drives af Henrik Rasmussen, som også driver andre forretninger i Aalborg blandt andet Dit Bilplejecenter, som deler adresse med den nye Sixt-station.

“Samarbejdet med Sixt er en stor styrke for vores nuværende forretning. Ikke alene fordi vi pt. er det eneste biludlejningsfirma i Aalborg SV, men også fordi vores nuværende kunder vil nyde godt af, at de kan leje biler og varevogne i lokalområdet.”

Der vil ifølge Henrik Rasmussen fremover være et samarbejde mellem den nye station og de øvrige Sixt-stationer i Danmark, særligt den i Aalborg Lufthavn, så kunderne kan få præcis den bil, de ønsker.

Sixt Biludlejning er verdens 5. største biludlejningsselskab med en flåde på over 175.000 køretøjer fordelt på mere end 100 lande.

Adressen på den nye udlejningsstation i Danmark er: Sixt Aalborg SV, K. Christensensvej 2D, 9200 Aalborg SV

Bestil billig billeje hos Sixt

Har du brug for billig billeje i Aalborg? I søgemaskinen her på siden kan du hurtigt finde den billigste billeje fra Sixt og de andre biludlejningsselskaber i Danmark.

Indtast blot hvor og hvornår, du ønsker at afhente din lejebil. Så giver søgemaskinen dig en oversigt over de billigste lejebiler fra Sixt og de andre biludlejningsfirmaer i området. Brug eventuelt filterfunktionen, hvis du kun vil se bestemte biltyper eller udlejere.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *