Med en lejebil kan du opleve resten af New England. Foto: jar, Creative Commons.

Til foråret åbner både SAS og Norwegian nye ruter til Boston på den amerikanske østkyst. Den hyggelige storby er et godt udgangspunkt for en bilferie i det østlige USA.

Boston – europæisk stemning i USA

Boston er en af USA’s ældste byer og omtales ofte som en universitetsby, da det er her man finder berømte MIT, Harvard og talrige andre uddannelsesinstitutioner.

Den efter amerikanske forhold lange historie og de mange universiteter giver Boston en særlig atmosfære, der ofte beskrives som europæisk. Her kan du blandt andet udforske mange historiske seværdigheder knyttet til amerikanernes kamp for uafhængighed, ligesom byen har et rigt kulturliv med musik og festivaller året rundt.

Udover forretningsrejsende forventes det da også, at mange danske turister vil benytte de nye ruter til at opleve den spændende storby. Boston ligger desuden forholdsvis tæt ved et andet dansk favoritrejsemål, New York City, og det er en oplagt mulighed at kombinere de to byer i én rejse.

Boston er dog også et godt udgangspunkt for at opleve de mange mindre og meget charmerende byer i det østlige USA, samt ikke mindst den smukke natur. Har du en lejebil, venter der dig således et væld af store oplevelser i hele det omkringliggende New England – område, der omfatter delstaterne Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire, Rhode Island og Vermont. Her kan du for eksempel tage ud til kysten for at komme med på en hvalsafari, smage de lækre hummere. I det indre New England venter masser af hyggelige kroer og storslåede landskaber med fantastiske vandretursmuligheder i for eksempel White Mountains.

Bestil billig billeje i Boston

Vil du opleve New England på en bilferie? Så er det en god ide allerede at bestille billeje i Boston hjemmefra.

Uanset om du vælger at afhente din bil allerede ved ankomst i lufthavnen eller først efter at have brugt nogle dage på at udforske Boston, har du et stort udbud af vælge fra. Ved at bruge søgemaskinen her på siden, slipper du får at tjekke priser hos hver enkelt selskab, men kan på én gang se de billigste priser fra selskaber som Hertz, Budget, Enterprise og mange andre.

Du har ofte også mulighed for at hente din bil ét sted og aflevere den et andet. Det er en oplagt mulighed for for eksempel at nå længere omkring i løbet af din bilferie.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *