Billeje i Granada Togstation

Velkommen til vores side med information og gode råd om billeje på Granada Togstation. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil på Granada Togstation, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Generelle informationer om Granada Togstation

Granada, som ligger ved foden af Sierra Nevada-bjergkæden i Andalusien, har gode togforbindelser til resten af Spanien. Tager du toget hertil, kan i ro og mag nyde de smukke landskaber og byer der passeres undervejs til Granada.

Byens togstation ligger i centrum på Avenida de Andaluces. Herfra er der direkte togforbindelse til blandt andet Algeciras, Almeria, Barcelona, Cadiz, Girona, Madrid, Ronda, Sevilla og Valencia.

Granada Togstation betjenes ikke af højhastighedstog, men skal du for eksempel rejse hertil helt fra Madrid eller Barcelona, kan det godt betale sig at tage et af disse til Antequera for her at skifte til et af de normale tog det sidste stykke til Granada.

Togstationen, som har åbent fra tidlig morgen til sent aften, har udover en lille café forskellige biludlejningskontorer. Billeje er oplagt hvis du vil udforske ikke bare Granada by, men også nogle af de mange seværdigheder i regionen. Her er det naturligvis det mauriske bygningskompleks og palads Alhambra, som bør stå øverst på din liste over kulturhistoriske seværdigheder. Har du en bil er det derudover oplagt at køre videre til for eksempel Cordoba eller Sevilla, ligesom Sierra Nevada bjergene byder på smukke naturoplevelser.

Billigste billeje på Granada Togstation

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje på Granada Togstation fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Find den billigste lejebil på Granada Togstation Find Billeje her -- data-src=