Billeje i Granada Lufthavn

Alhambra er Granadas mest populære seværdighed. Foto: Er Komandante

Vi sammenligner automatisk lokale og internationale biludlejningsfirmaer og finder det billigste tilbud til dig på lejebiler i Granada Lufthavn. Bestil gennem Billeje.info på forhånd og undgå spildtid, når du ankommer til Granada Lufthavn.

Granada Lufthavn hedder egentligt Federico Garcia Lorca Granada-Jaén Lufthavn, og som navnet antyder, dækker lufthavnen både Granada og Jaén. Lufthavnen ligger cirka 15 kilometer fra Granada og små 100 kilometer fra Jaén.

Lufthavnen er godt forbundet med Granada og Jaén ved gode veje, så uanset, hvor du skal hen efter din ankomst til Granada Lufthavn, er det nemmest, hvis du har en lejet bil klar ved ankomsten.

Billeje.info kan finde det bedste tilbud til dig og sørge for at bilen er klar, når du kommer frem, så bestil din feriebil allerede nu gennem Billeje.info.

Granada by

Granada by ligger ved foden af Sierra Nevada bjergkæden, der har Spaniens højeste bjerg. Granada er Andalusiens hovedstad og sammen med Sevilla også regionenes vigtigste by. Granada er også hjemsted for Spaniens største turistattraktion, Alhambra.

Alhambra ligger vest for centrum på en bakketop og våger over byen. Alhambra var både en fæstning og et palads for muslimske konger, da Granada var under maurisk herredømme. Alhambra er utrolig populær, og det er en god idé at sikre sig billeter på forhånd.

Sacromonte er en anden bakke, der ligger overfor Alhambra. Engang var hulerne her hjemsted for sigøjnere, men området er i dag et hyggeligt kvarter med flamenco, små boder og restauranter. Specielt om aftenen er her en særlig stemning.

Granada er en spansk by, som ligger i det sydlige Spanien. Granada er hovedstaden i den spanske provins Granada, og provinsen, samt byen, ligger i den spanske region Andalusien. Der er næsten 500.000 indbyggere i byen, samt forstæderne, så Granada kan godt klassificeres som en storby.

Steder du kan besøge med billeje i Granada lufthavn

Lufthavnen i Granada hedder Granada Lufthavn(GRX) og ligger ca. 15 kilometer fra byen Granada. Officielt hedder lufthavnen Federico García Lorca, som også er navnet på en meget kendt spansk digter.

Der er mange ting man kan lave i Granada, det er nemlig en by der indeholder rigtig meget kultur og historie. Der er mange seværdigheder du kan se, og mange attraktioner i Granada er opbygget af nogle af verdens største kulturelle civilisationer. UNESCO har blandt andet tilføjet en af seværdighederne i Granada til verdens kulturarv. UNESCO er FNs organisation for blandt andet kultur.

Især den muslimske kultur fra middelalderen er gennemgående i Granada, den var nemlig en muslimsk by i middelalderen. Guldalderen for muslimernes storhedstid kan ses i Granada, og der kan man se hvor meget forud for sin tid muslimerne egentlig var. Du kan se på paladser, parker og flotte haver i Granada, som er en del af den muslimske kultur.

Transportmulighederne fra lufthavnen i Granada er gode. Du kan tage bussen, taxa og bilen. Der er desværre ikke nogen togforbindelser fra lufthavnen til Granada by, men det er også ligegyldigt da 15 kilometer ikke er en særlig stor afstand.

Du kan sagtens tage bussen, da det helt klart er den billigste form for transport i Granada(og det øvrige Spanien). Du er dog afhængig af rejseplaner og du skal bruge tid på at finde ud af hvordan og hvorledes busserne kører. Hvis du vil have et hurtigt transportmiddel, så skal du vælge taxa eller bil. Taxa er dyrest, og kan slet ikke betale sig i en by som Granada. Der er alt for mange seværdigheder, og hvis man skal bruge taxa til alle sammen, så bliver det meget hurtigt en dyr økonomisk affære.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Granada lufthavn

Billeje i Granada lufthavn er det letteste og mest praktiske du kan gøre. Der er mange seværdigheder og attraktioner i Granada, og hvis du lejer bilen i Granadas lufthavn, så er du sikker på at du får udleveret bilen lige når du lander. Så kan du hurtigt hoppe ind i bilen og køre ud til den nærmeste attraktion, eller selvfølgelig indkvartere dig selv på et hotelværelse eller et andet sted.

Lej bilen inden du tager af sted, og få bilnøglerne i Granadas lufthavn. Billeje i Granada lufthavn er ikke særlig svært, og kan gøres meget hurtigt. Faktisk kan du klare alt vedrørende billeje i Granada lufthavn mens du stadig er i Danmark.

Du kan også vælge at flyve til Malaga og leje din bil i Malaga lufthavn – læs mere om denne mulighed her

Find den billigste lejebil i Granada Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her