Bilbao Lufthavn Billeje

Bilbao lufthavn (BIO) ligger omkring 10 km nord for Bilbao. Busserne kører mellem lufthavnen og Bilbao. Der er 5 forskellige billeje firmaer i lufthavnen, der er Hertz, Europcar, Alamo, National, og Solms Ates.

3.654.951 passagerer besøgte Bilbao lufthavn i 2009. Lufthavnen skal udbygges, så det er klar til at modtage 8 millioner passagerer i 2014. Bilbao Lufthavn tjener 16 forskellige virksomheder og 27 forskellige destinationer, hvor omkring halvdelen af dem befinder sig i Spanien.

Shopping og restaurant-området i lufthavnen i Bilbao blev for nylig udvidet, så valget er godt. Andre faciliteter inkluderer en VIP lounge, trådløs internet, hæveautomat, politi og læger.

Billig billeje Bilbao Lufthavn
Bilbaos Guggenheim Museum, som er tegnet af arkitekt Frank Gehry. Med titan, kalksten og glas er museet blevet den største turistattraktion i byen. Med billeje i Bilbao vil være mere bekvemt tage en tur langs Gran Via. Du kan derefter parkere din udlejningsbil i det historiske centrum af Bilbao, for at opdage de Siete Calles i den gamle bydel, de forskellige kirker, samt gaderne langs floden krydses af broer. Tag på en gastronomisk rundrejse gennem det vidunderlige baskiske køkken.

Lej en bil fra Bilbao til at opdage det nordlige Spanien

Kører du mod grænsen til Frankrig, vil passere gennem fortryllende kystområder, der grænser mellem virkelighed og myte, indtil du kommer til San Sebastián. Et andet populært turistmål er bugten. Et par kilometer senere kommer vi til Santillana del Mar, hvor der vil være en behagelig spadseretur gennem den middelalderlige landsby , med paladser af stor arkitektonisk interesse.

Bilbao er en spansk by, som er beliggende i det nordlige del af Spanien. Byen huser op på 375 tusind indbyggere, men tæller man de mange forstæder med, så nærmer tallet sig 1 million indbyggere. Bilbao er også hovedstaden i regionen/området som kaldes Vizcaya.

Sightseeing i Bilbao

Et af de mest bemærkelsesværdige bygninger er kunstmuseet Guggenheim Museum Bilbao, som er tegnet af den amerikanske arkitekt Frank Gehry. Byen er netop kendt for dette kunstmuseum. Kunstmuseet er et minimumskrav til besøg, når man er turist i Bilbao.

Bilbao er en herlig by, og der er mange ting man kan foretage sig i denne pragtfulde storby. Byen ligger tæt på havet, så du kan sagtens finde mange smukke strande, der kan tage timevis af din tid. Der er jo heller ikke noget mere afslappende, end at ligge på stranden og nyde sin ferie.

Desuden har Bilbao også mange cafeer og restauranter, så du går i hvert fald ikke galt, hvis du ønsker en storbyferie kombineret med lidt strand og sol. Mange af turisterne, som besøger Bilbao er kunstorienterede mennesker. Der er så meget kunst at se i byen, at det er en kunst-by. Du kan finde en masse teatre, museer og ikke mindst gallerihusene, som huser nogle af de flotteste skulpturer og malerier, som mennesket har set.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Transportmuligheder og billeje i Bilbao

Det er meget let at finde rundt i byen, og den hjælpsomme lokalbefolkning vil hellere end gerne hjælpe dig på vej. Der er også gode transportmuligheder, netop lokale busser er et godt transportmiddel. Hvis du gerne vil være fri for den offentlige transport, og hvis du gerne vil have fri bevægelighed, så kan taxa også være løsningen. Det er dog dyrt at tage taxa konstant, og det bør kun bruges et par gange, når det er nødvendigt.

Billeje i Bilbao kan anbefales hvis du gerne vil se så mange attraktioner som muligt, mens du er i Bilbao. Du kan hurtigt komme rundt omkring, og derved får du mest muligt ud af din storby ferie i Bilbao, hvis du bestiller billeje i Bilbao. Seværdighederne ligger ikke altid lige ved siden af hinanden, og derfor kan billeje i Bilbao betale sig i form af tidsbesparelse, men også i form af den frihed du nyder med egen bil i Bilbao.

Du kan leje en bil mange steder i byen, men det bedste vil nok være at få det hele klaret mens man stadig er i Danmark, da billeje i Bilbao er muligt fra Danmark. Du skal derfor ikke rende rundt og lede efter biludlejningsfirmaer, mens du er på ferie, hvis du altså lejer bilen inden du tager til Bilbao. Dette er den nemmeste form for billeje i Bilbao, da du ikke skal bekymre dig om at få det bedste tilbud, samt finde et tillidsfuldt biludlejningsfirma. I Bilbao lufthavn finder du alle de kendte biludlejningsselskaber, men også mindre lokale firmaer der ofte har de bedste priser.

Find den billigste lejebil i Bilbao billeje priser Find Billeje her --> Sammenlign priser her