Billeje i Soria

Bestil din billeje i Soria og oplev den charmerende nordspanske by og regionen Castilla y León med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig et fantastisk klima, lækker nordspansk vin og gastronomi til rimelige priser, smuk natur og store historiske og kulturelle seværdigheder i området omkring Soria og i regionen Castilla y León.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til byen, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Soria og dens omgivelser i dit helt eget tempo.

Soria

Sorias hovedtorv. Foto-kredit: public domain

Information om Soria

Soria, der er hovedstad for provinsen af samme navn, ligger ved bredden af den berømte Douro-flod Douro i den øtslige del af regionen Castilla y León i den nordlige del af Spanien. Byens befolkning er på omkring 38.000, hvilket udgør hele 43,7% af provins-befolkningen. Med en beliggenhed i omkring 1063 meters højde over havets overflade er Soria den næsthøjeste provins-hovedstad i Spanien.

Byen har en vigtig arkitektonisk arv, herunder omfattende middelaldermure, renæssancespaladser og romanske kirker. Byen huser også et museum med artefakter fra den nærliggende keltisk-iberiske oldtidsby Numantia.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Soria

Europcar har udlejningskontor i Soria, og hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Soria. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Soria online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til den nordspanske by.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Soria, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Nærmest beliggende lufthavn

Soria har ikke nogen civil lufthavn, men der er en række lufthavne inden for overskuelig køre-afstand af byen, herunder Zaragoza lufthavn (148 km), Madrid lufthavn (227 km) og Bilbao lufthavn (248 km).

Steder du kan opleve med biludlejning fra Soria

Der er mange seværdige steder, du kan opleve med en lejebil fra Soria. Følgende store destinationer ligger alle inden for køre-afstand af Soria by:

  • Zaragoza (ca. 160 km)
  • Pamplona (ca. 179 km)
  • Burgos (a. 142 km)
  • Vitoria-Gasteiz (ca. 161 km)
  • Burgos (ca. 142 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for Castilla y Leons turistkontor her.

Find den billigste lejebil i Soria Find Billeje her --> Sammenlign priser her