Billeje i Lerida Lufthavn

Bestil din billeje i Lerida Lufthavn og oplev den charmerende nordspanske by Lerida og den smukke region Catalonien med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig et behageligt klima, lækker catalansk gastronomi til rimelige priser, masser af smuk natur og store historiske og kulturelle seværdigheder i Lerida og Catalonien.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til byen, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Lerida og Catalonien i dit helt eget tempo.

Lerida Lufthavn

Lerida Lufthavn. Foto-kredit: Aeroports de Catalunya. Oploadet under licensen CC BY-SA 4.0

Information om Lerida Lufthavn

Lerida Lufthavn bærer det officielle catalanske navn Aeroport de Lleida-Alguaire og har lufthavnskoden ILD. Lufthavnen ligger på adressen Carretera de l’Aeroport, s/n, 25125 Alguaire, Lérida, ca. 15 kilometer fra Leridas bymidte og ca. 174 kilometer fra regionshovedstaden og metropolen Barcelona.

Lufthavnen åbnede i 2010, hvor Ryanair blandt andet havde flyvninger derfra. Lavprisflyselskabet har dog siden forladt Lerida Lufthavn, som til gengæld i dag betjenes af en række andre flyselskaber med inden- og udenrigsruter.

Lufthavnen har en vigtig rolle som et trafikknudepunkt for den nordøstlige del af den iberiske halvø. For ferierejsende er lufthavnen interessant, hvis den endelige destination for eksempel er la Vall d’Aran, Andorra eller andre byer i de nærliggende Pyrenæer.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Lerida Lufthavn

Det store og kendte biludlejningsfirma Europcar har kontor i Lerida Lufthavn, og hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Lerida. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Lerida Lufthavn online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til lufthavnen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Lerida Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Lerida Lufthavn

Der er mange seværdige rejsemål at opleve i nærheden af Lerida lufthavn med en lejebil. Herunder kan du se nogle af de destinationer, som er mest oplagte at besøge, når du benytter dig af biludlejning fra Lerida Lufthavn.

  • Huesca (ca. 120 km)
  • Zaragoza (ca. 160 km)
  • Tarragona (ca. 114 km)
  • Manresa (ca. 126 km)
  • Barcelona (ca. 174 km)

Nyttige links

Besøg det spanske turistkontors officielle hjemmeside om Catalonien her.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien her.

Find den billigste lejebil i Billeje Lerida Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her