Billeje i Lerida

Velkommen til vores side med information og gode råd om billeje i Lerida. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Lerida, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Lerida katedral

Katedralen i Lerida. Foto: Hector Blanco de Frutos, Creative Commons.

Generelle informationer om Lerida

Lerida ligger i det det østlige Spanien omkring 150 km vest for Barcelona. Byen er er hovedstad i provinsen af samme navn og udgør et handelscentrum for stort opland takket være gode vejforbindelser.

Lerida som har godt 137.000 indbyggere (2010), har en lang forhistorie der går helt tilbage til bronzealderen, hvilket gør byen til en af de ældste i Catalonien. Både romere og maurere har haft herredømmet over byen. Siden tilbageerobringen i 1149 har byen været katolsk bispesæde. Byens universitet, University of Lleida, blev grundlagt i 1297 som det første i Catalonien og er dermed blandt de ældste i Spanien.

I dag ligger Lerida midt i et af Spaniens vigtigste områder for frugt- og grøntsagsdyrkning, men udgør også et kulturelt centrum med et bredt udbud af musifestivaler, museer og teatre. Besøger du Lerida, bør du ikke gå glip af seværdigheder såsom Seu Vella, katedralen som er bygget i en blanding af romanske og gotisk stil. Ligeledes har byen flere smukke parker, der er et besøg værd og et godt sted at nyde en afslappet stund.

Udover gode vejforbindelser, fik Lerida i 2010 en lufthavn, Lleida–Alguaire, som ligger ca. 15 kilometer fra bymidten.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Lerida

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Lerida fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Find den billigste lejebil i Lerida Find Billeje her --> Sammenlign priser her