Billeje i Manresa

Velkommen til guide om leje af bil i Manresa med information og gode råd. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Manresa i Catalonien, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Santa María de la Seo

Santa María de la Seo. Foto: Josep Renalias, Creative Commons.

Generelt om Manresa

Manresa ligger midt i Catalonien, en region i det nordøstlige hjørne af Spanien. Byen er opbygget omkring basilikakirken Santa María de la Seo, som er det mest fremtrædende vartegn.

Byen der har omkring 77.000 indbyggere ligger blot 55 kilometer fra Barcelona mod sydøst, ligesom der også er gode vejforbindelser i retning mod blandt andet Girona og Lleida.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Største seværdigheder

Basilikakirken er bestemt et besøg værd, ikke mindst hvis du holder af arkitektur, da her findes elementer af både renæssance romansk arkitektur til trods for at bygningen samlet set domineres af den gotiske byggestil .

Santa María de la Seo er ikke det eneste interessante bygningsværk i Manresa. I den gamle bydel kan du også se det smukke gamle rådhus og retsbygningen, ligesom et andet af byens vartegn, de tre gamle broer over Cardener-floden, er et must at se.

Sådan bestiller du den billigste lejebil i Manresa

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Manresa fra en bred vifte af biludlejningsselskaberne i Spanien. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Betingelser og priser kan dog ændres uden varsel på biludlejning, og derfor skal du altid læse lejekontrakten og betingelser godt i gennem inden du bestiller. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål når du lejer bil (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Find den billigste lejebil i Manresa Find Billeje her --> Sammenlign priser her