Billeje i Tarragona

Bestil din billeje i Tarragona og oplev den catalonske perle og det øvrige Catalonien med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig et fantastisk klima, lækker catalonsk gastronomi til rimelige priser, smuk natur og store historiske og kulturelle seværdigheder i og omkring Tarragona og resten af regionen Catalonien.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til byen, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Tarragona og Catalonien i dit helt eget tempo.

Tarragona

Tarragona er en af Cataloniens smukke byer. Foto-kredit. Massimo Frasson. Oploadet under licensen CC BY-SA 2.0.

Information om Tarragona

Tarragona er en havneby beliggende på kyststrækningen Costa Daurada ved Middelhavet i regionen Catalonien i det nordøstlige Spanien. Byen, der har en befolkning på omkring 135.000, er hovedstaden i provinsen af samme navn, der geografisk er afgrænset mod nord af provinsen Barcelona og provinsen Lleida.

Byen er særligt kendt for sine mange store romerske fund – almindeligvis kaldet Tarracos romerske ruiner – der er erklæret verdensarv af Unesco.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Tarragona

Flere af de mest almindelige og største biludlejningsfirmaer har kontor i Tarragona, såsom Hertz, Sixt, Europcar, Goldcar, Enterprise og Firefly, og hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Tarragona og det øvrige Catalonien. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Tarragona online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til den charmerende catalonske by.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Tarragona, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Nærmest beliggende lufthavn

Den nærmest beliggende lufthavn i forhold til Tarragona by er Reus lufthavn, der bærer det officielle spanske navn El Aeropuerto de Reus og har lufthavnskoden REU. Lufthavnen ligger på adressen Autovía Tarragona, 43204 Reus, Tarragona, tæt på strandene på Costa Daurada ved byen Constantí og kun ca. 5 kilometer fra centrum af Reus og ca. 8 kilometer fra Tarragona centrum. Læs om billeje i Reus Lufthavn her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Tarragona

  • Barcelona (ca. 100 km)
  • Tortosa (ca. 90 km)
  • Sitges (ca. 62 km)
  • Lleida (ca. 102 km)

Nyttige links

Besøg det spanske turistkontors officielle hjemmeside om Catalonien her.

Find den billigste lejebil i Tarragona Find Billeje her --> Sammenlign priser her