Billeje i Es Migjorn Gran

Velkommen til vores side med information og gode råd om billeje i Es Migjorn Gran. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Es Migjorn Gran på Menorca, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Menorca strand

En af Menorca’s uforstyrrede badestrande. Foto: Isol, Creative Commons.

Generelt om Es Migjorn Gran

Ønsker du at opleve det ægte Menorca, er Es Migjorn Gran et godt valg. Den tidligere landsby har i dag dog nogle få hoteller og ferieboliger, men har formået at bevare meget af sin oprindelige atmosfære. Her kan du opleve det daglige liv på landet og møde de lokale, når nyder de lune aftener på den centrale plads, hvor der om sommeren ofte er marked. Der ligger også flere charmerende tapasbarer og restauranter i byen, som serverer gode, solide måltider.

Es Migjorn Gran ligger lidt afsides omkring 5 kilometer fra øens sydkyst, hvorfor det næsten er nødvendigt at have en lejebil til rådighed, hvis du vil nemt omkring i din ferie. Med en lejebil kan du nemt køre til stranden og tage på spændende udflugter til seværdighederne rundt om på Menorca. Sidst men ikke mindst er det praktisk at have en bil, når du skal handle ind, da der ikke ligger noget supermarked i Es Migjorn Gran.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Es Migjorn Gran

I søgemaskinen ovenfor kan du finde den billigste billeje i Es Migjorn Gran fra en bred vifte af biludlejningsselskaber p Menorca. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Es Migjorn Gran som for eksempel en kilometerbegrænsning. Så husk derfor altid at læse lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler her på siden, finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Es Migjorn Gran, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at kun vise biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstraudstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil i Es Migjorn Gran Find Billeje her --> Sammenlign priser her