Billeje i Playa Punta Prima

Velkommen til vores side med information og gode råd om billeje i Playa Punta Prima. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Playa Punta Prima, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber på hele Menorca. God fornøjelse!

Playa de punta prima

Playa de punta prima. Foto: Emanuel3f, Wikimedia, Creative Commons.

Generelt om Playa Punta Prima

Den populære ferieby ligger på den sydvestlige spids af Menorca. Som spanskkyndige hurtigt kan gennemskue er hovedattraktionen i Playa Punta Prima den dejlige strand med fint, hvidt sand.

Der er god emuligheder for at dyrke forskellige former for vandsport her. Fra stranden kan man desuden se over til Isla del Aire.

Udover afslapning på stranden og leg på vandet, er der dog også gode muligheder for tilbagelænet lystfiskeri fra klippestrækningen nær ved stranden. Ligeledes findes der en vandresti parallelt med kysten, hvis du trænger til at røre dig lidt i ferien.

Lejer du en bil, er der masser af muligheder for at tage på spændende dagsudflugter til resten af Menorcas seværdigheder.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Playa Punta Prima

I søgemaskinen ovenfor kan du finde den billigste billeje i Playa Punta Prima fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt om kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Playa Punta Prima som for eksempel en kilometerbegrænsning. Huske derfor altid at læse lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler her på siden, finder du lejebetingelserne for din bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Playa Punta Prima, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at kun vise biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstraudstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil i Playa Punta Prima Find Billeje her --> Sammenlign priser her