Billeje i Santo Tomas

Velkommen til vores side med information og gode råd om billeje i Santo Tomas på Menorca. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Santo Tomas, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Menorca

Find de bedste strande på Menorca med billeje. Foto: Morfheos, Creative Commons.

Santo Tomas

Badebyen Santo Tomas som ligger på Menorca’s sydkyst, er ikke ret stor med blot en enkelt rigtig hovedgade. Her er kun et lille udvalg af restauranter og barer til feriegæsterne, men det er dog heller ikke det, der er byens største attraktion. Det er derimod den dejlige, kilometerlange badestrand.

Kombinationen af stranden og en tilbagelænet atmosfære i byen, gør Santo Tomas til et yndet rejsemål for dem, som ønsker sig en rolig ferie på Menorca.

Lejer du en bil i ferien, har du desuden i Santo Tomas et godt udgangspunkt for at udforske resten af Menorca. Der er for eksempel blot en halv times kørsel til øens hovedby, Mahon. Med en lejebil kan du naturligvis også nemmere komme omkring til øens mange andre skønne badestrande og hyggelige småbyer.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Priser på billeje i Santo Tomas

Brug søgemaskinen ovenfor til at finde den billigste billeje i Santo Tomas. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt om kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Aktuelle tilbud og kampagner

Vær opmærksom på at der i forbindelse med tilbud og kampagner kan gælde særlige betingelser for din billeje i Santo Tomas som for eksempel en kilometerbegrænsning. Sørg derfor for altid at læse lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler her på siden, finder du lejebetingelserne for din bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Santo Tomas, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at kun vise biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstraudstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil i Santo Tomas Find Billeje her --> Sammenlign priser her