Billeje i Son Bou

Velkommen til vores side med information og gode råd om billeje i Son Bou. Her finder du alt det, du behøver at vide om at leje en bil i Son Bou og kan i søgemaskinen ovenfor nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Son Bou

Den kilometerlange strand ved Son Bou. Foto: Freebird, Creative Commons.

Son Bou

Badebyen Son Bou på Menorca sydkyst er et familievenligt rejsemål med butikker, restauranter og ikke mindst en dejlig sandstrand, der er en af de bedste på øen. Den lille kystby udgør desuden en god base for at udforske resten af Menorca.

Man fornemmer tydeligt, at børnefamilierne er en vigtig målgruppe for Son Bou. På de fleste restauranter er der således børnemenuer og det er nemt at købe ind til dagens fornødenheder i supermarkeder. Der ligger også en populær bowlingbane i byen, og alle kan få adgang til vandrutsjebanerne hos Club Sant Jaime. Dertil kommer naturligvis, at stranden mange steder er ganske lavvandet og derfor børnevenlig, omend du bør være opmærksom på eventuelle strømme langs stranden. Hold derfor øje med om der er rødt flag oppe.

Vil du opleve mere af Menorca, er det med en lejebil nemt at besøge gamle middelalderbyer og andre bagevige rundt om på øen. Øen er ikke større end du kan nå rundt til de fleste steder og stadig have god tid til at udforske seværdighederne.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Son Bou

I søgemaskinen ovenfor kan du finde den billigste billeje i Son Bou fra en bred vifte af biludlejningsselskaberne på Menorca. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt om kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Son Bou som for eksempel en kilometerbegrænsning. Sørg derfor for altid at læse lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler her på siden, finder du lejebetingelserne for din bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Son Bou, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at kun vise biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstraudstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil i Son Bou Find Billeje her --> Sammenlign priser her