Billeje på Caceres togstation

Bestil din billeje på Caceres togstation og oplev den charmerende spanske by og regionen Extremadura med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig et fantastisk klima, lækker spansk vin og gastronomi til rimelige priser, smuk natur og store historiske og kulturelle seværdigheder i Caceres og regionen Extremadura.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til byen, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Caceres og dens omgivelser i den skønne Extremadura-region i dit helt eget tempo.

Caceres togstation

Caceres togstation. Foto-kredit: Falk2. Oploadet under licensen CC BY-SA 4.0.

Information om Caceres´ togstation

Togstationen i Cáceres har både korte, mellemdistance og (siden 2018) langdistance-ruter til andre byer i Spanien, herunder til hovedstaden Madrid med daglige afgange i begge retninger. Derimod er der ikke længere international togkørsel efter at ruten Torre da Vargens-Marvao i nabolandet blev nedlagt (den internationale togtjeneste går nu i stedet gennem Salamanca).

Stationen bærer det officielle navn Estación de Tren de Cáceres og ligger på adressen Avenida de la Hispanidad, 10005 Cáceres. Stationen har omkring 170.000 passagerer om året, hvilket gør den til den næststørste togstation i regionen ud fra antallet af passagerer, kun overgået af togstationen i Merida.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje på Caceres togstation

Der er i skrivende stund ingen biludlejningsfirmaet, der har kontor ved selve Caceres togstation, men både Europcar og Enterprise har kontor i centrum af Caceres. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Caceres. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning på Caceres togstation online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til byen i Extremadura-regionen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil på Caceres togstation, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Caceres togstation

Der er mange seværdige steder, du kan opleve med en lejebil fra Caceres togstation, herunder naturligvis først og fremmest selve byen Caceres, der er hovedstad i provinsen af samme navn og hvis historiske centrum er erklæret verdensarv af Unesco på grund af dets unikke spor af arkitektur fra renæssancen og middelalderen.

Følgende store destinationer ligger alle inden for køre-afstand af Caceres togstation:

  • Mérida (ca. 67 km)
  • Plasencia (ca. 86 km)
  • Badajoz (ca. 89 km)
  • Don Benito (ca. 86 km)
  • Salamanca (ca. 207 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for Extremaduras turistkontor her.

Find den billigste lejebil på Caceres togstation Find Billeje her --> Sammenlign priser her