Billeje i Sarasota Lufthavn

Bestil billeje i Sarasota Lufthavn og oplev byen med den frihed, det giver at have en lejebil til rådighed. Der er masser af interessante seværdigheder at finde i den charmerende kystby, og med biludlejning er du helt uafhængige af offentlig transport.

Sarasota
Der er mange interessante ting at se rundt om Sarasota, og den nemmeste måde at gøre det på er med en lejebil. Foto: Roger W, CC BY-SA 2.0

Praktisk info om lufthavnen

Sarasota Lufthavn, der officielt hedder ‘Sarasota–Bradenton International Airport’, ligger ved Floridas Golfkyst knap 5 kilometer fra selve byen Sarasota. Med lidt over en million rejsende årligt er der ikke tale om nogen stor lufthavn, men der er dog talrige forbindelser til resten af USA og Toronto i Canada, der i skrivende stund gør det ud for lufthavnens eneste internationale rute. Målt på antal passagerer er ruten til Atlanta i nabostaten Georgia den mest populære.

Både før og efter Security finder du et godt udvalg af spisesteder og butikker. Træner du blot til en kop kaffe og en dounut, kan du nemt få det i forbifarten. Men der er også steder at slå sig ned med et rigtigt måltid. Derudover inkluderer faciliteterne i Sarasota Lufthavn blandt andet hæveautomater (ATM), WiFi og massagestole.

Leje af bil i Sarasota Lufthavn

Biludlejningsfirmaerne i Sarasota Lufthavn (lufthavnskode SRQ), som blandt andre inkluderer Alamo, Avis, Hert og Enterprise, har deres skranker i samme arm af terminalen som bagageudleveringen. Du kan derfor hurtigt komme videre fra lufthavnen, hvis du har bestilt biludlejning hjemmefra. Selve lejebilerne finder du på modsatte side af gaden få minutters gang derfra.

Møder du blot op i lufthavnen uden en reservation på billeje, kan du ikke vide dig sikker på, at der er en ledig bil til dig. Desuden er det en fordel, at bestille din lejebil på forhånd, hvis du vil have den billigste pris. Brug søgemaskinen her på Billeje.info til at finde og bestille billeje i Sarasota Lufthavn. Du skal blot angive, hvornår du ønsker at afhente din bil. Så indhenter søgemaskinen de aktuelt bedste tilbud fra de forskellige udlejere i lufthavnen og præsenterer dem i en overskuelig liste.

Vil du kun se priser fra bestemte firmaer eller på en bestemt type køretøj, kan du med fordel bruge søgemaskinens filterfunktion. Det kan for eksempel være brugbart, hvis du skal rejse med hele familien og ved, at du får brug for et rummeligt køretøj som en SUV eller mini-van

Oplev mere med biludlejning

Sarasota by har meget at byde på og er bestemt et besøg værd. Rejser du med børn, er for eksempel The G.WIZ Hands-on Science Museum værd at besøge. Her vil børnene helt sikkert nyde de spændende udstillinger med interaktive displays, og de mange aktiviteter såsom mulighederne for at skabe sine egne animerede videoer eller sin egen lavine.

Når du har en lejebil til rådighed, er den mellemstore by dog blot én af mange attraktioner inden for kort rækkevidde af Sarasota Lufthavn. Biludlejning giver dig en høj grad af frihed til at lægge din egen rejseplan i Florida, der udover Sarasoto by også bør inkluderer en tur ud til nogle af området mange flotte sandstrande. Uden at skulle følge et fastlagt program kan du også nemt køre til storbyen Tampa mod nord eller ind i landet mod Orlando.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Destinationer inden for rækkevidde af Sarasota Lufthavn

Selvom Florida er mere end fire gange større end Danmark, kan du med billeje nå rundt til de fleste dele af staten i løbet af en ferie. Som det er typisk for USA, er det i det hele taget nemt at være billist i Florida. Så lejer du en komfortabel, har du opskriften på en perfekt ferie. Herunder er bare et lille udpluk af de byer og attraktioner, du kan opleve med billeje fra Sarasote Lufthavn.

  • Sarasota by
  • Tampa
  • Fort Myers
  • Orlando
  • Everglades National Park

Nyttige links

Læs mere om Sarasota på byens officielle hjemmeside for turister og besøgende.
Lufthavnens egen hjemmeside

Find den billigste lejebil i Sarasota Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her