Billeje Boise

Velkommen til information og gode råd om billeje i Boise i delstaten Idaho i USA. Foruden at få gode tips og råd til din leje af bil i Boise kan du i søgemaskinen foroven søge den billigste billeje blandt mere end 500 biludlejningsselskaber.

God fornøjelse og god rejse!

Generelt om Boise

Boise ligger ved Boise River i Ada County i den sydvestlige del af Idaho i det nordvestlige hjørne af USA. Med omkring  205,671 indbyggere er byen den største i Idaho og blandt de hundrede største i USA – og er desuden Idahos hovedstad.

Byen, der blev grundlagt i 1863, er blandt andet kendt for dens rige kulturliv med en anerkendt scene for indie-musik, jazz og teater. Den er også kendt for at rumme en voksende hightech-industri og være et af USA´s bedste steder for entreprenør-virksomhed. Flere store firmaer, såsom Boise Cascade LLC, Albertsons, J.R. Simplot Company, Idaho Pacific Lumber Company, Idaho Timber,  Bodybuilding.com og Clearwater Analytics har hovedsæde i byen. Byen rummer også ét af de største baskiske indvandrermiljøer udenfor Baskerlandet i Spanien – og det største i USA.

Blandt de største seværdigheder i byen er Idaho State Capitol Building, Basque Museum & Cultural Center, Idaho Botanical Garden, Kathryn Albertson Park, Ridge to River Trail System, Morrison-Knudsen Nature Center, St. John’s Cathedral, Idaho Historical Museum m.fl.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Boise

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Boise blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

Find den billigste lejebil i Boise Find Billeje her --> Sammenlign priser her