Billeje i New Orleans

New Orleans i Louisiana har meget at byde på og byen er igen på højkant efter Katrina-katastrofen i 2005. Med billeje i New Orleans får du muligheden for at opleve det dybe syd i USA, og både Texas og Florida ligger inden for komfortabel køreafstand.

Gadejazz i det franske kvarter. Kilde: Infrogmation

Billeje i New Orleans gør det nemmere at opleve byen og dens specielle og charmerende kvarterer – og du kan besøge både havnefronten og floden Mississippi. Efter orkanen Katrina ramte området i 2005, er det nu genopbygget på ny og står derfor mange steder i en bedre stand end før katastrofen.

Med billeje i New Orleans kan du også starte en tur op ad den berømte Highway 61, der faktisk starter i byen og går nordpå. Vejforhold er generelt gode og billeje i New Orleans er den bedste måde at komme rundt på, hvis man gerne vil have fleksibilitet under rejsen. Den offentlige transport i området er til gengæld ikke noget at skrive hjem om.

Billig biludlejning i New Orleans

Med biludlejning i New Orleans kommer du let rundt i byen og forstæderne. Der er både museer og landemærker at besøge, og er du der på det rigtige tidspunkt også interessante festivaler og optog. Særligt i forbindelse med det berømte Mardi Gras er der liv og glade dage i byen.

Biludlejning i New Orleans åbner for mange muligheder, men vil du deltage i byens ret berømte og berygtede natteliv og supplere den glimrende sydstatscuisine med lokal bourbon, må du nok hellere lade bilen stå ved hotellet ind til næste eftermiddag.

Ligesom det generelt gælder i resten af USA, er det billigst at leje en bil i New Orleans, især hvis du bestiller den hjemmefra. Det kan du nemt gøre i søgemaskinen øverst her på siden. Her skal du blot angive den ønskede lejeperiode for at få en hurtigt oversigt over de billigste priser på billeje i New Orleans. Det inkluderer tilbud fra internationalt kendte biludlejningsfirmaer som Avis, Budget, Enterprise og Hertz, men ofte også en stribe mindre, lokale udlejere, der ofte har lave, konkurrencedygtige priser.

New Orleans Lufthavn

Ankommer du til den internationale lufthavn, som ligger cirka 25 kilometer vest for New Orleans, er det mest praktiske i de fleste tilfælde at bestille din billeje med afhentning her. Så slipper du helt for at rejse med offentlig transport eller at skulle finde en taxi.

I søgemaskinen øverst her på siden finder du nemt den billigste billeje i New Orleans Lufthavn.

Lej en bil i New Orleans og oplev Syden

Når du har slentret op og ned ad Bourbon Street og Frenchman Street, er det tid til også at opleve nogle af de mange andre attraktioner uden for byen. Med billeje er New Orleans faktisk et godt udgangspunkt for at udforske, det der i USA kaldes for “The Deep South”. Dette inkluderer udover Louisiana også staterne Georgia, Alabama, South Carolina og Mississippi, men du behøver ikke køre lang fra New Orleans for at opleve ægte sydstatsliv.

Kører du for eksempel en times tid mod vest langs Mississippifloden, kan du besøge en af Louisianas mest kendte plantager, Oak Alley Plantation. Her er det muligt både at kigge indenfor i den flotte, velbevarede hovedbygning og i de noget mere beskedne slaveboliger. Der ligger flere andre gamle plantager langs Great River Road, som er åbne for besøgende og værd at besøge, hvis du vil lære mere om områdets historie.

Holder du af autentiske kulturelle oplevelser? Så er billeje også opskriften på en vellykket ferie. Kør for eksempel ad I-10 til Acadiana, der kendt som “Cajun Country”, hvor du kan opleve cajunkulturen komme til udtryk både kulinarisk og musikalsk.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Populære udflugtsmål med billeje

  • Plantagerne langs Great River Road mellem New Orleans og Baton Rouge.
  • Acadian-regionen
  • Gulf Shores, Alabama – lækkert strandområde med mange aktivitetsmuligheder.
  • Ocean Springs og Biloxi- kendt for henholdsvis kulturliv og casinoer.

Nyttige links

Du kan læse mere om, hvad New Orleans kan tilbyde besøgende på byens officielle hjemmeside for turisme.

Find den billigste lejebil i New Orleans Find Billeje her --> Sammenlign priser her