Billeje i New Orleans lufthavn

Bestil din billeje i New Orleans lufthavn og oplev den største by i delstaten Louisiana i USA med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig store musikoplevelser i New Orleans, samt en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder i New Orleans og den øvrige del af Louisiana-delstaten.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til New Orleans lufthavn, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve New Orleans og Louisiana-delstaten i dit helt eget tempo.

New Orleans lufthavn

New Orleans lufthavn. Foto-kredit: Dieter Karner. Oploadet under licensen CC BY 2.0.

Information om New Orleans lufthavn

New Orleans lufthavn bører det officielle navn Louis Armstrong New Orleans International Airport og har lufthavnskoden MSY. Lufthavnen ligger på adressen 900 Airline Dr, Kenner, LA 70062, USA, ca. 23 kilometer vest for New Orleans i delstaten Louisiana i USA.

På årsbasis rejser mere end 13 millioner passagerer gennem New Orleans lufthavn, der har mere end 115.000 flyaktiviteter i samme periode og som er betjent af mere end 15 forskellige flyselskaber, herunder Delta, US Airways, Air Canada, Air Transat, American Airlines, British Airways, JetBlue, Southwest Airlines og United Epress. Blandt de udenlandske destinationer, der flyves pt til og fra i New Orleans lufthavn, er Toronto, London, Frankfurt, Panama City og Cancun (sidstnævnte kun sæsonmæssigt). Skal du bestille en billig flybillet, så læs mere om de forskellige flyselskaber her på Billeje.info.

Lufthavnen har to terminaler, den vestlige og den østlige, der er forbundet via nogle indvendige passager. New Orleans lufthavn byder desuden på flere caféer, barer og restauranter. Andre faciliteter inkluderer trådløst internet, bank, posthus og et forretningscenter. Der er ingen hoteller i lufthavnen, men Hilton New Orleans Airport ligger i nærheden og i selve New Orleans finder du et stor udvalg af hoteller.

Lufthavnen var – som mange andre steder i New Orleans og delstaten Louisiana – påvirket af orkanen Katrina i 2005; men heldigvis var der ingen alvorlige personskader under orkanens hærgen i august 2005 og lufthavnen kunne genåbne kun nogle få uger senere.

Billeje i New Orleans Lufthavn

Der er flere store internationalt kendte biludljeningsfirmaer tilstede i New Orleans Lufthavn, herunder Budget, Enterprise, Dollar, Hertz og Alamo. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i lufthavnen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i New Orleans og Louisiana-delstaten. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i New Orleans Lufthavn online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til den amerikanske storby.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i New Orleans Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Steder du kan opleve med biludlejning fra New Orleans Lufthavn

Der findes mange interessante og seværdige steder i Louisiana-delstaten og den øvrige del af det sydøstlige USA, som du kan opleve med en lejebil fra New Orleans Lufthavn, foruden naturligvis New Orleans by selv, der byder på masser af store kulturelle, historiske og kunstneriske (navnligt musikalske) oplevelser og den legendariske Mississippi-flod, der har betydet så meget – på godt og ondt – for byens historie.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra New Orleans Lufthavn, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af lufthavnen.

  • New Orleans (ca. 23 km)
  • Baton Rouge (ca. 115 km)
  • Gonzales (ca. 76 km)
  • Shell Beach (ca. 70 km)
  • Lafayette (ca. 201 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme i New Orleans her.

Find den billigste lejebil i New Orleans lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her