Billeje i Grand Forks Lufthavn

Biludlejning i Grand Forks lufthavn giver dig optimale betingelser for at udforske det, der af mange beskrives som “det rigtige USA”. Det kan være svært at komme omkring med offentlig transport på disse kanter, men med en lejebil har du fra Grand Forske Lufthavn derimod alle områdets seværdigheder og attraktioner inden for din rækkevidde. Billeje er det oplagte valg på en rejse i USA, der bedst opleves på en “roadtrip”.

Grand Forks
Grand Forks Lufthavn ligger 8 kilometer fra centrum. Foto: Randy Stern, CC BY 2.0

Lufthavnen

Grand Forks Lufthavn ligger ved Highway 2 cirka 8 kilometer nordvest for selve Grand Forks. Den er også kendt som Mark Andrews Lufthavn efter en senator fra North Dakota. Lidt længere ude ad vejen ligger Grand Forks Air Force Base.

Den civile lufthavn, de officielt hedder Grand Forks International Airport (lufthavnskode GFK), er den største i staten North Dakota. Til trods for sit officielle navn tilbydes der kun ruter til en lille håndfuld destinationer inden for USA’s grænser. I skrivende stund drejer det sig om Minneapolis, Orlando, Las Vegas og Phoenix. Sammenlignet med de mere kendte lufthavne i USA er der altså tale om en ret lille lufthavn, som på årsbasis blot benyttes af omkring 115.000 rejsende.

Ikke desto mindre finder du de faciliteter, du kan få brug for inden din flyrejse. I ‘Red River Valley Grill and Market’ kan du således både få en forfriskning eller købe bøger og souvenirs. Har du ventetid, kan du gøre brug af det gratis Wifi i terminalen. Der er til gengæld ingen offentlig transport mellem lufthavnen og selve Grand Forks by, men nogle af de lokale hoteller tilbyder shuttle service. Ellers må du ringe efter en taxi, hvis da ikke du vælger at leje en bil. Sidstnævnte mulighed er den mest oplagte løsning.

Lej en bil i Grand Forks Lufthavn

Det er generelt nemt at komme omkring i USA, men kun hvis du har en bil. Derfor er der da også selv i små lufthavne normalt et godt udvalg af biludlejningsfirmaer. I Grand Forks Lufthavn inkluderer det Avis, Enterprise, Hertz og National.

Vil du være sikker på, at der står en lejebil klar til dig ved ankomst? Så bør du bestille billeje i Grand Forks International Airport hjemmefra. Det er en smal sag, hvis du benytter søgemaskinen fra CarTtrawler, som du finder øverst her på siden. Du skal blot angive den ønskede lejeperiode for at få en oversigt over ledige, billige lejebiler i lufthavnen. Hvis du for eksempel har planer om at bruge Grand Forks Lufthavn som udgangspunkt for en længere bilrejse i USA, kan du vælge at søge efter ‘One way’ billeje. Så kan du aflevere din bil et andet sted.

Destinationer inden for rækkevidde af Grand Forks Lufthavn

Med sin placering grænsen mellem North Dakota og Minnesota, er Grand Forks Lufthavn et godt udgangspunkt for at udforske det nordlige USA med biludlejning. I North Dakota kan du opleve det landskab, som de fleste af os forbinder med de klassiske westernfilm med de bakkede Great Plains, Missouri River og Badlands. Med en lejebil betyder de store afstande ikke så meget, og du bestemmer selv hvilke af landsbyerne du vil stoppe i undervejs. Kører du østpå til Minnesota, venter der også mange kultur- og naturoplevelser i staten, der er kendt som “Land of 10,000 Lakes”

  • Great Plains
  • Badlands
  • Minnesota – følg for eksempel Highway 61 “The Great River Road”
  • Minneapolis
Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Nyttige links

Lufthavnens egen hjemmeside

Find den billigste lejebil i Grand Forks Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her