Billeje Port Columbus Internationale Lufthavn

Bestil din billeje i Port Columbus Internationale Lufthavn i Ohio, USA, med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser i Columbus, Ohio og det nordøstlige USA.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Port Columbus Internationale Lufthavn, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Columbus og Ohio i dit helt eget tempo.

Bilferie

Billeje i John Glenn International Airport

Generelt om Port Columbus Internationale Lufthavn

Port Columbus Internationale Lufthavn bærer det officielle navn John Glenn Columbus International Airport og har lufthavnskoden CMH. Lufthavnen ligger på adressen 4600 International Gateway, Columbus, OH 43219, USA, ca. 9,7 kilometer øst for Columbus´centrum i delstaten Ohio. Med omkring 8,141,000 passagerer årligt og 130,000  årlige flyoperationer er lufthavnen den andenstørste lufthavn i Ohio efter Cleveland Hopkins Internationale Lufthavn (CLE).

Lufthavnen har flyvninger til en række større amerikanske lufthavne, herunder Chicago–O’Hare, Miami, New York–JFK, New York–LaGuardia, Charlotte, Philadelphia, Washington–National, Denver, Houston–Intercontinental, Newark, Washington–Dulles,  Baltimore, Chicago–Midway, Fort Lauderdale, Fort Myers, Las Vegas, Nashville, Orlando, Phoenix, St. Louis m.fl.

Det tre top-destinationer fra lufthavnen er i skrivende stund Atlanta, Chicago og Orlando. Blandt de mest aktive luftfartsselskaber i lufthavnen er Delta Connection, Southwest Airlines, United Express og American Eagle.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Port Columbus Internationale Lufthavn

Der er i skrivende stund flere store internationalt kendte biludlejningsfirmaer tilstede i Port Columbus Internationale Lufthavn, såsom Enterprise, Hertz, Dollar og Avis. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i lufthavnen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Columbus og Ohio. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Port Columbus Internationale Lufthavn online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til lufthavnen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Port Columbus Internationale Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Port Columbus Internationale Lufthavn

Der findes mange interessante og seværdige steder i Ohio, som du kan opleve med en lejebil fra Port Columbus Internationale Lufthavn, foruden naturligvis Columbus selv, der byder på masser af store kulturelle og historiske seværdigheder.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Port Columbus Internationale Lufthavn, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af lufthavnen.

  • Columbus (ca. 10,2 km)
  • Springfield (ca. 80 km)
  • Mansfield (ca. 103 km)
  • Dayton (ca. 122 km)
  • Cincinnati (ca. 182 km)

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

Nyttige links

Besøg lufthavnens officielle hjemmeside her.

Find den billigste lejebil i Port Columbus Internationale Lufthavn (CMH) Find Billeje her --> Sammenlign priser her