Billeje Charleston Internationale Lufthavn

Bestil din billeje i Charleston Internationale Lufthavn i South Carolina med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser i South Carolina.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Charleston Internationale Lufthavn, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve North Charleston og South Carolina i dit helt eget tempo.

Charleston International Airport

Charleston International Airport. Foto-kredit: redlegsfan21. Oploadet under licensen CC BY-SA 2.0.

Generelt om Charleston Internationale Lufthavn

Charleston Internationale Lufthavn bærer det officielle navn Charleston International Airport og har lufthavnskoden CHS. Lufthavnen ligger på adressen 5500 International Blvd, North Charleston, SC 29418, USA, i North Charleston, som er den tredjestørste by i delstaten South Carolina.

Med omkring 4,4 millioner passagerer om året og omkring 114.000 flyoperationer årligt er lufthavnen den største blandt South Carolinas hele syv lufthavne. Lufthavnen har dog ingen direkte flyvninger til Europa, og dermed Danmark. Til gengæld er der i skrivende stund flyvninger fra lufthavnen til Washington-Dulles lufthavn, hvorfra der er direkte flyvninger til København med SAS.

Foruden Washington-Dulles har lufthavnen en række andre amerikanske lufthavne på programmet, herunder Atlanta, Detroit, New York-JFK, New York-LaGuardia, Baltimore, Chicago-Midway, Miami, Houston-Hobby, Nashville, Charlotte, Philadelphia, Washington-National m.fl. De tre top-destinationer i lufthavnen er i skrivende stund Atlanta, Charlotte og New York-JFK.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Charleston Internationale Lufthavn

Der er i skrivende stund flere store internationalt kendte biludlejningsfirmaer tilstede i Charleston Internationale Lufthavn, såsom Enterprise, Hertz, Budget og Alamo. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i lufthavnen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i South Carolina. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Charleston Internationale Lufthavn online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til lufthavnen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Charleston Internationale Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Charleston Internationale Lufthavn

Der findes mange interessante og seværdige steder i South Carolina, som du kan opleve med en lejebil fra Charleston Internationale Lufthavn, foruden naturligvis North Charleston selv, der byder på masser af kulturelle og historiske seværdigheder.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Charleston Internationale Lufthavn, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af lufthavnen.

  • Francis Marion National Fores (ca. 49 km)
  • Lake Marion (ca. 103 km)
  • Myrtle Beach (ca. 162 km)
  • Columbia (ca. 180 km)
  • North Augusta (ca. 226 km)

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

Nyttige links

Besøg lufthavnens officielle hjemmeside her.

Find den billigste lejebil i Charleston Internationale Lufthavn (CHS) Find Billeje her --> Sammenlign priser her