Billeje i Austin

Find den billigste billeje i Austin i USA her – og spar penge på din lejebil. Søgemaskinen finder priser fra alle biludlejningsselskaber i databasen og giver dig et overblik med alle priser og ledige lejebiler i Austin. Du kan naturligvis også bestille billeje i Austin-Bergstrom Internationale lufthavn.

Få mest muligt ud af din tid i Austin med billeje. Foto: Ed Schipul, CC BY-SA 2.0

Austin

Austin ligger syd for den centrale del af USA og er hovedstaden i staten Texas. Byen hører til Amt Travis County, og har omkring 950,000 indbyggere. Tæller man hovedstadsområdet med, har Austin mere end 2,2 million indbyggere.

Austin blev grundlagt i 1835 og er placeret på Colorado River. Byen har et meget berømt Universitet med ca. 50.000 elever. Austin er kendt for sit pulserende natteliv med mange natklubber og utallige koncertsale.

Bybilledet er præget af højhuse, og Austonian er den højeste med sine 208 meter. I centrum af byen finder man butikker og indkøbscentre, restauranter, museer og kunstgallerier. Byen har mange søer, herunder Lady Bird Lake, Lake Austin og Lake Walter e. Long.

Et af de ældste turistattraktioner, Mount Bonnell (også kendt som Covert Park) er beliggende nordvest for centrum. Efter at have besteget de berømte 100 stentrin, har du en fantastisk panoramaudsigt over byen og Lake Austin. Byen er også kendt for den årlige festival for pop musik “South by Southwest”, med kendte musikere.

Find biludlejning i Austin

I en storby som Austin findes der talrige biludlejningsfirmaer, både i centrum og længere ude i forstæderne. Har du brug for en billig lejebil, kan du derfor både leje en fra store internationale udbydere som Avis, Hertz og Enterprise. Søgemaskinen her på Billeje.info indhenter dog også tilbud fra mindre, lokale udlejere, der ofte også tilbyder lejebiler til lave priser.

Har du brug for en bestemt type lejebil? Skal du for eksempel have plads til hele familien, kan du bruge søgemaskinens filterfunktion til at indsnævre søgeresultatet til kun at vise store biler og mini-vans. Ligeledes kan du ved hjælp af filteret, vælge kun at se priser fra bestemt biludlejere.

Austin lufthavn

Austin lufthavn, med det officielle navn Austin-Bergstrom International Airport, ligger 8 km sydøst for centrum. Det er i lufthavnen, at du finder de fleste biludlejningsselskaber. Vil du afhente din bil i Austin lufthavn, kan du også bestille i søgemaskinen her på Billeje.info. Flyver du til Austin lufthavn for at tage på en bilferie og flyve hjem fra en anden lufthavn i USA er det intet problem, du indtaster blot i søgemaskinen hvor og hvornår du vil afhente og aflevere din billeje.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Populære destinationer indenfor rækkevidde

  • Fredericksburg
  • Longhorn Cavern State Park
  • Enchanted Rock State Park
  • New Braunfels
  • San Antonio

Nyttige links

Byens officielle hjemmeside

Find den billigste lejebil i Austin Find Billeje her --> Sammenlign priser her