Billeje i Austin lufthavn

Billeje i Austin lufthavn er både nemt og billigt. Indtast i søgemaskinen, hvornår du vil leje bil i Austin lufthavn og få de bedste priser på billeje og se ledige lejebiler fra alle biludlejningsselskaber i databasen.

Foto: Ed Schipul, CC BY-SA 2.0

Lufthavnen

Austin Lufthavn, der officielt hedder Austin-Bergstrom International Airport, har lufthavnskode AUS og ligger små 10 kilometer sydøst for Austin. Med en lejebil kan du på mindre end et kvarter derfor kører ind til midten af Texas’ hovedstad. Der kører busser ind til byen, ligesom det er muligt at praje en taxi ved lufthavnen. Som det generelt gælder i USA, er det dog en fordel at have sin egen bil til rådighed.

Næsten 16 milioner passagerer benytter årligt Austin lufthavn, der tidligere mest havde ruter til andre byer i USA, men i dag også betjenes af en stribe internationale flyselskaber som SAS og Lufthansa. Rutenetværket fra Austin Lufthavn omfatter således hundredvis af destinationer i USA og Europa.

Lufthavnen har to terminaler. Hovedterminalen, Barbara Jordan Terminal, gennemgik for få år siden en udvidelse, hvilket blandt andet inkluderede tilføjelsen af en gangbro til et helt nyt center for biludlejning. Derudover er der masser af butikker og et udvalg af barer, caféer og restauranter. Der er også trådløst internet, business center og hæveautomat. Den anden terminal, South Terminal, benyttes af lavprisflyselskaber. De to terminaler er forbundet af shuttlebusser.

Biludlejning i Austin Lufthavn

I forbindelse med den store udvidelse af lufthavnen i 2015 blev alle biludlejningsfirmaerne samlet i ét stort fem-etagers parkeringshus, der ligger lige overfor hovedterminalen. Her finder du store internationale selskaber som Avis, Enterprise Rent-A-Car, Dollar Car Rental og National, men også lokale udlejere.

Det nøjagtige udvalg af biludlejere behøver du ikke bekymre dig om, hvis du bruger søgemaskinen her på Billeje.info. Den søger nemlig automatisk efter de billigste priser fra de forskellige udlejere, som aktuelt er repræsenteret i lufthavnen. Du kan med fordel bruge søgemaskinens filterfunktion til at finde netop den lejebil i Austin Lufthavn, som passer bedst til dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsfirmaer eller biler fra én størrelsesklasse.

Det behøver med andre ord ikke tage dig ret lang tid at altid finde en lejebil til din videre rejse. Benytter du biludlejning i Austin Lufthavn kommer du ikke blot nemt ind til nærliggende Austin, men kan også takket være de gode vejforbindelser hurtigt køre videre mod for eksempel San Antonio og Houston.

Bestil lejebil i Austin Lufthavn online

Lander du i Austin Lufthavn er det naturligvis oplagt at besøge selve Austin by. Den er kendt for sit rige kulturliv, der udover restaurationslivet blandt andet er kendt for de mange store festivaler, der afholdes i løbet af året. Rejser du til Austin for at deltage i en af disse, er det ikke kun billeje men også overnatning, du bør booke i god tid.

Med en lejebil i Austin Lufthavn har du også et godt udgangspunkt for at udforske resten af Texas, der byder på mange andre interessante byer og seværdigheder. Faktisk er det noget nær en nødvendighed at have en bil, hvis du vil kunne komme nemt omkring i den store stat. Offentlig transport i Texas er således ikke nær så fintmasket, som vi er vant til herhjemme. Særligt hvis du ønsker at rejse mellem de forskellige byer, er billeje som regel det bedste valg.

Texas er på størrelse med Frankrig, så vær opmærksom på at afstandene er store. Det er derfor værd at overveje at leje en bil, som du komfortabelt kan køre langt i.

Populære destinationer inden for rækkevidde

  • Austin
  • McKinney Falls State Park: naturskønt område med vandrestier.
  • Wimberley
  • San Antonio
  • Houston
Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Praktiske links

Lufthavnens officielle hjemmeside

Find den billigste lejebil i Austin lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her