Billeje Houston

Bestiller du billig billeje i Houston, kan du ikke blot udforske “Space City” i dit eget tempo, men har også resten af Texas for dine fødder. Vil du leje en bil i Houston? I søgemaskinen herover er det nemt at søge den billigste billeje blandt byens mange biludlejningsselskaber. Bestil din lejebil her og få mest muligt ud af din rejse til Houston!

Houston
Houston har den femtehøjeste skyline i Nordamerika. Foto: David Mark, Pixabay.

Generelt om Houston

Houston, der blev grundlagt i 1836 og er opkaldt efter general Sam Houston, ligger i delstaten Texas i det sydlige USA. Byen er – med sine omkring 2,3 millioner indbyggere – statens største by og den fjerdestørste by i landet. Målt på samlet areal er Houston faktisk den største by i USA.

Houston er blandt andet kendt for dens olieraffinaderier og petrokemiske virksomheder, dens flyindustri, dens energiselskaber (der er blandt USA’s største), dens kulturliv – og for at være hjemsted for NASA kontrolcenteret Johnson Space Center, der koordinerer USA’s bemandede rumflyvninger. Centeret er grunden til, at Houston også kaldes for “Space City”.

Byen kulturliv er blandt andet kendt for at have både en anerkendt ballet, symfoni, opera og teater. I downtown finder du desuden et ‘Museum District’ med en perlerække af kulturelle institutioner, der i antal kan matche de fleste storbyer i USA. Trænger du til en pause fra sightseeingen, kan du slappe af i den store Memorial Park eller i Discovery Green parken, hvor der også er rig mulighed for at dyrke forskellige former for sport. Blandt rejsende med børn er ikke mindst NASA’s Space Center Houston i Clear Lake en halv times kørsel fra Houston en populær attraktion.

Motorvejsnettet i og omkring Houston kan i udbredelse måle sig med det, man finder omkring Los Angeles. Trods byens størrelse kan du derfor hurtigt komme omkring i en lejebil til de forskellige bydele. Vær dog opmærksom på, at trafikken i myldretiden om morgenen og sidst på eftermiddagen er tæt. Skal du rundt i downtown, bør du undgå disse tidspunkter eller eventuelt benytte offentlig transport. Byens store geografiske udbredelse kombineret med gode, billige parkeringsmuligheder gør dog bilen til det foretrukne transportmiddel i Houston, også blandt de lokale.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Houston

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du let finde den billigste billeje i Houston blandt de mange forskellige biludlejningsselskaber i byen, der udover internationale firmaer som Avis, Enterprise og Hertz også tælle mindre, lokale udlejere, der ofte også har billige lejebiler. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du har spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Lej en bil i Houston

Det er hvis du ønsker at bevæge dig uden for centrum, at en billeje i Houston for alvor kommer til sin ret. Ligesom det generelt gælder i USA, er det uden for byerne meget nemmere at komme omkring, hvis du har en bil til rådighed.

Har du en lejebil, kan du indenfor forholdsvis kort afstand af Houston besøge et væld af interessante seværdigheder og attraktioner. Det inkluderer alt fra mikrobryggerier og museer til store shoppingcentre og naturområder.

Populære udflugtsmål med billeje

  • Galveston island – et populært udflugtsmål først og fremmest takket være strandene. Ligger omkring en times kørsel mod sydøst fra Houston.
  • Tanger Outlets – stort shopping center godt en halv times kørsel fra byen.
  • NASA Space Centre – et must hvis du rejser med børn.
  • Sam Houston National Forest – i dette skovområde er der rig mulighed for at bruge en dag på vandring eller mountainbiking.
  • Austin – statens hovedstad.

Du kan finde mere inspiration til oplevelser i Houston på det lokale turistkontors egen hjemmeside.

Find den billigste lejebil i Houston Find Billeje her --> Sammenlign priser her