Billeje i Houston George Bush Lufthavn

Spar tid og ikke mindst penge, når du bestiller billig billeje i Houston George Bush Lufthavn her på Billeje.info. Når du ankommer til Texas, kan du nemt blive overvældet af de mange seværdigheder og attraktioner, der er at se. Med en lejebil giver du dig selv de bedste chancer for at opleve de mange ting, staten byder på.

George Bush Intercontinental Airport
George Bush Intercontinental Airport hed tidligere “Houston Intercontinental Airport”. Foto: John Prassas, CC BY-SA 2.0

Lufthavnen

Houston George Bush Lufthavn (IAH), der ligger omkring 37 kilometer nord for det centrale Houston. Lufthavnen er opkaldt efter George H. W. Bush, der skabte sig sin olieformue i netop Texas og siden blev USA’s 43. præsident.

Med knap 41 millioner rejsende årligt er lufthavnen med det officielle navn George Bush Intercontinental Airport den næststørste lufthavn i Texas. Lufthavnen betjenes af en bred vifte af nationale og internationale lufthavne med omkring 185 direkte ruter til resten af USA og udlandets. Lufthavnen er det næststørste knudepunkt (hub) for United Airlines.

Der er alle de faciliteter i Houston George Bush Lufthavn, som man forventer at finde i en stor, international lufthavn. Det inkluderer rigeligt med spisesteder, butikker og opholdsområder. Sidst, men ikke mindst, tilbyder adskillige biludlejningsselskaber billig billeje.

Lej en bil i George Bush Intercontinental Lufthavn

I Houston George Bush Lufthavn har man samlet alle biludlejningsselskaberne i et fælles ‘Rental Car Center’, der er åbent døgnet rundt hele ugen. I billejecenteret, som ligger 5 minuttes kørsel med shuttlebus fra terminalerne, finder du et bredt udvalg af udlejere såsom Alamo, Avis, Dollar og Thrifty.

Takket være det gode udvalg af biludlejningsselskaber, kan du næsten altid finde en ledig lejebil i Houston George Bush Lufthavn. Det anbefales dog alligevel, at du bestiller billeje online i forvejen. Først og fremmest er du så helt sikker på, at der faktisk er en ledig bil af den ønskede type. Derudover kan du så også i ro og mag sammenligne priser fra de forskellige udlejere.

Det kan du nemt gøre i søgemaskinen øverst her på siden. Du skal bare angive, hvornår du ønsker at leje en bil for at få en hurtig oversigt over tilbud på et bredt sortiment af køretøjer. Er det en bestemt type bil, du søger? Så kan du eventuelt indsnævre søgeresultatet endnu mere til kun at vise for eksempel biler fra mellemklassen eller mini-vans

Udforsk Texas med billig billeje

Det tager kun omkring en halv time at køre fra lufthavnen ind til Houston. Det er dog ikke den eneste interessante destination inden for din rækkevidde med en bil tilrådighed. Man siger, at alting er større i USA. Det gælder også afstandene. Selv med en bil, udforsker du ikke Texas på bare én dag. Staten er således betydeligt større end Frankrig, så det tager tid at køre mellem de store byer. Der er heldigvis masser at se undervejs, hvilket du har rig mulighed for at udnytte med billeje.

Kører du stik vestpå fra Houston, kommer du efter godt tre timer til San Anotonio. Her finder du for eksempel Alamo, som er den mest berømte attraktion, der har bidraget væsentligt til Texas’ historie. Alamo er navnet på et fort fra 1700-tallet, og er en af de mest populære turistattraktioner, som hvert år besøges af over to millioner turister. Der findes også populære forlystelsesparker i San Antonio, og ved Six Flags Fiesta Texas, kan du og familien få stillet enhver trang til forlystelser i en spændende park, hvor forlystelserne er inddelt efter kategorier, så man kan vælge alt efter sin egen smag.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Populære destinationer og udflugtsmål

  • Tanger Outlets – shop amok godt en halv times kørsel fra byen.
  • NASA Space Centre – nærområdets mest populære attraktion for familier.
  • Sam Houston National Forest – skovområde med mange aktivitetsmuligheder.
  • Galveston island – populære strande omkring en times kørsel mod sydøst fra Houston.
  • Austin – Texas’ hovedstad.

Nyttige links

Find den billigste lejebil i Houston George Bush Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her