Billeje Richmond

Velkommen til information og gode råd om billeje i Richmond i delstaten Virginia i USA. Foruden at få gode tips til din leje af bil i Richmond kan du i søgemaskinen foroven søge den billigste billeje blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Richmond

Richmond ligger i den centrale-østlige del af delstaten Virginia i den – ligeledes – centrale-østlige del af USA. Byen er ikke den største by i delstaten Virginia – det er byen Virginia Beach med omkring 437,994 indbyggere – men det er delstatens hovedstad og dens fjerde-største by med omkring 211,172 indbyggere fordelt på 162 kvadratkilometer.

Byen er kendt for en rig indiansk fortid som centrum for den legendariske konføderation af indianerstammer kaldet Powhatan, der på sit højdepunkt talte omkring 21.000 medlemmer. Siden – i begyndelsen af 1600-tallet – kom engelske kolonister til området, udsendt af Jakob 6. af Skotland og 1. af England, der udskrev et royalt privilegium til det nyoprettede engelske aktieselskab Virginia Company of London med det specifikke formål at kolonisere dele af Nordamerika.

Byen fik sit navn Richmond fra oberst William Byrd II, der var plantageejer, slaveejer og forfatter, og som i 1737 havde fået til opgave at udstikke byens grundstruktur. Byrd mente, at byen lignede byen Richmond i England (nu en del af London), idet James River set på afstand havde en forbavsende stor lighed med River Thames set fra Richmond Hill.

Byen er idag mest kendt for sin bank- og finanssektor, sine mange føderale og regeringskontorer og sine historiske og kulturelle seværdigheder, herunder museet for en af USA´s mest kendte forfattere, bysbarnet Edgar Allan, Virginia Holocaust Museum, Virginia Museum of Fina Arts m.fl.

Infrastruktur

Richmond har generelt en god og veludbygget infrastruktur, der gør det behagelig og let at bevæg sig rundt i byen i en lejebil. Blandt de vigtigste veje i byen er Interstate Highways 64, 95, 195 og 295. Byen er også serviceret af motorvejs-strækninger på forskellige U.S. Routes, herunder U.S. Route 1, 33 , 60, 250, 301 og 360.

Foruden Interstate Highways og U.S Routes kan du også køre på Virginia State Routes, herunder Virginia State Route 5, 6, 10, 33, 76, 146, 147, 150, 161 m.fl.

Lufthavn

Richmond har lufthavnen Richmond International Airport, der er den mest travle lufthavn i den centrale del af Virginia med omkring 3,3 millioner passagerer hvert år og omkring 105.000 flyoperationer om året. Lufthavnen ligger c.a 11 kilometer sydøst for Richmonds centrum.

Der er ingen direkte flyvninger til Europa – og dermed Danmark – fra Richmond International Airport, men det er muligt (i skrivende stund, maj 2014) at flyve til lufthavnen fra København via en mellemlanding i New York eller Chigaco, hvorfra der er direkte flyvning til CPH med SAS.

Billigste billeje i Richmond

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Richmond blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Andre populære billeje-destinationer i USA

Du kan her læse om andre populære destinationer i USA her på siden, såsom Los Angeles lufthavnSan Francisco lufthavnMiami lufthavn og Orlando lufthavn.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i USA.

 

Find den billigste lejebil i Richmond Find Billeje her -- data-src=