CarTrawler biludlejning i Barcelona lufthavn

Barcelona Lufthavn (BCN), også kendt som El Prat Lufthavn, ligger 10 km sydvest for Barcelona. Der er 5 forskellige billeje firmaer i lufthavnen, Hertz, Europcar, Alamo, National og Solms Ates. Med 27.311.765 passagerer i 2009, er Barcelona Lufthavn den næststørste lufthavn i Spanien. Lufthavnen er det vigtigste knudepunkt for Vueling, Spanair og er direkte forbundet til omkring 130 destinationer, primært i Europa. Barcelonas lufthavn går tilbage til 1918. Den nye Terminal 1, proobtaintato af Ricardo Bofill åbnede i juni 2009 og det forventes, at endnu en ny terminal vil blive bygget i 2012. Barcelona lufthavn kan byde på lige under 30 forskellige caféer, barer og restauranter spredt ud over hele lufthavnen. Derudover en række toldfri, mode og tilbehørs butikker. Der findes også en legeplads for børn, apotek, lægecenter, trådløst internet, politi, posthus, bank, VIP-lounge og rejsebureauer.
Der er flere hoteller i nærheden af lufthavnen, herunder den nyligt åbnede Renaissance Barcelona Airport Hotel, Hotel Ciutat del Prat og Tryp Barcelona.

Billig billeje i Barcelona Lufthavn

Barcelona er den næststørste by i Spanien efter Madrid og du finder et stort udvalgt af billig billeje i Barcelona lufthavn. Byen udmærker sig ved sin stærke identitet og tiltrækker besøgende fra hele Europa. Lejer du en bil i Barcelona har du mulighed for at opleve de utrolige rigdomme i Catalonien og Middelhavet. Billeje er til rådighed i Barcelona og i lufthavnen i El Prat. Specielt i Barcelona lufthavn finder du billig billeje da der her er stor konkurrence mellem de mange biludlejningsselskaber. Læs mere om billig billeje i Barcelona lufthavn ved at klikke på nedenstående link.

Billig billeje i Barcelona lufthavn

Information om Barcelona

Lejer du en bil i Barcelona giver det dig mulighed for at opleve alle facetter af byen, det gotiske kvarter, Montjuic og bydelen med værker af Gaudí, herunder den berømte Sagrada Familia. Hvis du beslutter at leje en bil i Barcelona, vil du være i stand til at bevæge dig komfortabelt rundt i byen takket være de brede boulevarder bygget i det 19. Århundrede, til at disponere over byens trafik.
Du kan leje en bil i Barcelona hele året rundt og det er aldrig en dårlig ide at kunne opleve Barcelona på dine egne præmisser.
De, der beslutter at starte i Barcelona med en lejet bil kan vælge mellem flere ruter. Barcelona er et godt udgangspunkt for en tur langs Middelhavets kyst. En af de første stop efter Barcelona kunne være byen Sitges, 40 km syd for Barcelona. Byen Betragtes som søster til Ibiza og dette kulturelle turistmål er nu hovedstad for homoseksuelle, også ofte omtalt som San Francisco af Middelhavet. Andre destinationer er Reus, en by, der var fødestedet for Gaudí. Fortsætter man mod syd, kan man foretage et stop i og besøge Valencia City of Arts and Sciences. Naturelskere kan opdage Albufera naturpark, før de når Benidorm som er berømt for sine strande.

Ved at leje en bil i Barcelona kan du også vove sig ind i den indre by. Den berømte festival af Pilar, i midten af oktober, er den ideelle mulighed for at stoppe ved Zaragoza før man kører mod Madrid.

Find den billigste lejebil i Barcelona Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her