Firefly biludlejning i Bilbao Lufthavn

Velkommen til Firefly biludlejning i Bilbao Lufthavn. Hos lavprisselskabet Firefly er priserne i bund og du vil ofte opleve at Firefly specielt på destinationer i Spanien har de billigste priser. Hertz som ejer Firefly startede lavprisselskabet for at kunne konkurrer med andre biludlejningsselskaber på prisen uden at skulle ændre på den høje service. Derfor skal man som kunde hos Firefly i Bilbao Lufthavn regne med lave priser, men også mindre service. Kvaliteten på selve bilene fejler dog ikke noget, men f.eks kan man ofte opleve at skulle vente længere tid i lufthavne på at få udleveret sin bil!

Sådan finder du priser på Firefly billeje i Bilbao Lufthavn

Indtast i søgemaskinen i hvilken by eller lufthavn du ønsker at afhente og aflevere din lejebil (husk du kan uden gebyr vælge at afhente bilen i Bilbao Lufthavn og aflevere bilen på en anden destination!). Vælg herefter periode og tryk find billigste pris >. I oversigten ser du nu samtlige ledige lejebiler og priser fra mere end 350 forskellige udlejningsselskaber i Spanien. Ønsker du kun at se priser og ledige biler fra Firefly, så benyt vores filter i menuen og vælg Firefly under Car Rental Agent.

Lej bil hos Firefly i Bilbao lufthavn

Jeg vil ønsker dig god fornøjelse med at finde den billigste og bedste bil i Bilbao Lufthavn, og husk det altid er en god ide at sammenligne priser i flere forskellige søgemaskiner der sammenligner priser på lejebiler. Vil du vide mere om billeje, forsikringer osv. så kan du altid kan finde svar på spørgsmål om billeje i vores FAQ.

Information om Bilbao Lufthavn

Bilbao Airport er det officielle navn, er også kendt som La Paloma. Lufthavnen er beliggende i Loiu godt 10 kilometer fra byen Bilbao.

Hvordan kan du komme rundt fra lufthavnen?

Taxi: Der er en taxaholdeplads overfor ankomsthallen området. Rejsen til Bilbao centrum tager omkring 16 minutter.

Bus: En bus forbinder lufthavnen til Bilbao centrum Zarautz og San Sebastián. Busser kører også til Arrasate, Bergara og Eibar.

Flyselskaber

Selvom Bilbao lufthavn er blandt de større i Spanien findes der desværre endnu ikke direkte fly fra Danmark. Skal du flyve til Bilbao lufthavn er der flere flyselskaber som har ganske gode forbindelser via. lufthavne som Madrid, Barcelona og Palma de Mallorca.  Det er f.eks flyselskaberne Air Berlin, Iberia og lavprisselskabet Vueling Airlines. Vueling som har base i Bilbao opererer fra Terminal 1.

Guide med råd og tips om billeje i Bilbao Lufthavn

I vores guide om billeje i Bilbao lufthavn kan du finde gode råd og tips når du skal leje bil. Du finder også informationer om regionen, samt inspiration til oplevelser i din lejebil.

Få gode råd og tips om billeje i Bilbao Lufthavn

Find den billigste lejebil i Bilbao Lufthavn Find Billeje her -- data-src=