Firefly biludlejning i Fuerteventura Lufthavn

Velkommen til Firefly biludlejning i Fuerteventura Lufthavn. Søg og sammenlign priser på lejebiler fra Firefly med andre biludlejningsselskaber på øen. Du kan både se priser fra internationale firmaer som SIXT, AVIS, EuropCar og Budget, men også fra mindre lokale firmaer som er specialister i biludlejning i Fuerteventura Lufthavn. Firefly er et lavprisselskab som er ejet af Hertz billeje og er kendt for sine lave priser.

Sådan finder du priser på Firefly billeje i Almeria lufthavn

Indtast i søgemaskinen i hvilken by eller lufthavn du ønsker at afhente og aflevere din lejebil (husk du kan uden gebyr vælge at afhente bilen i Fuerteventura Lufthavn og aflevere bilen på en anden destination!). Vælg herefter periode og tryk find billigste pris >. I oversigten ser du nu samtlige ledige lejebiler og priser fra mere end 350 forskellige udlejningsselskaber i Spanien.

Ønsker du kun at se priser og ledige biler fra Firefly, så benyt vores filter i menuen og vælg Firefly under Car Rental Agent.

Lej bil med Firefly i Fuerteventura Lufthavn

Jeg vil ønsker dig god fornøjelse med at finde den billigste og bedste bil i Fuerteventura Lufthavn, og husk det altid er en god ide at sammenligne priser i flere forskellige søgemaskiner der sammenligner priser på lejebiler. Vil du vide mere om billeje, forsikringer osv. så kan du altid kan finde svar på spørgsmål om billeje i vores FAQ.

Information om Fuerteventura Lufthavn

Fuerteventura Lufthavn er porten til denne dejlige Canariske ferieø. Lufthavnen ligger ganske tæt på Puerto del Rosario som er øens hovedstad.

Transport til og fra lufthavnen

Taxa: I forbindelse med ankomsthallen i Terminal 1, finder du den officielle taxaholdeplads i Fuerteventura lufthavn. Turen i bil til Puerto del Rosario tager omkring 10 minutter.

Bus: Forskellige buslinjer forbinder byer over hele øen. Tag bus nummer 3, 10 eller 16 hvis du skal til Puerto del Rosario, men du finder også andre buslinjer hvis du skal til andre byer som Caleta de Fuste, Salinas, Morro Jable og Gran Tarajal.

Flyselskaber

Efterhånden er der mange direkte ruter fra Danmark til Fuerteventura lufthavn, bla. flyver Norwegian til øen flere gange om ugen i vintensæsonren som går fra oktober til og med marts måned(april hvis Påsken falder sent). Foruden Norwegian er der også en del charterfly, ligesom flyselskaber som Vueling og Ryanair også flyver ofte til Fuerteventura lufthavn.

Få mere information om de forskellige flyselskaber

Guide med tips og råd om billeje i Fuerteventura Lufthavn

I vores guide om billeje i Fuerteventura lufthavn finder du flere informationer om øen, ligesom tips og gode råd om biludlejning. Søger du inspiration til oplevelser i din lejebil kan du også læse om dette.

Tips og råd i guide om billeje i Fuerteventura Lufthavn

Find den billigste lejebil i Fuerteventura lufthavn Find Billeje her -- data-src=