Los Angeles Van Rentals

la-van-rentalsLos Angeles Van Rentals tilbyder billig billeje til dig, som har brug for at leje en mini-van til familiens bilferie i det vestlige USA eller skal afsted med en større gruppe.

En mini-van er perfekt til bilferie med familien

Los Angeles Van Rentals har en afdeling tæt ved Los Angeles International Airport (LAX), men firmaet tilbyder også at levering deres vans i resten af Californien efter aftale. Aktuelt finder du hos Los Angeles Van Rentals alt fra mini-vans, som er perfekte til familier og små grupper, til store vans med plads til 15 passagerer. Alle køretøjerne er af høj standard og vedligeholdes kontinuerligt.

Selv hvis I ikke er en stor familie eller mange mennesker, kan det være værd at overveje at leje en mini-van i Los Angeles. Udover god plads til passagererne vil der i en van også være masser af plads til jeres baggage.

Hos Los Angeles Van Rentals kan du supplere din billeje med en række ekstraudstyr såsom barnestole og GPSer. Det er ifølge biludlejningsfirmaet især populært blandt turister at benytte billeje med GPS i Los Angeles, da det gør det nemt at finde frem til byens mange seværdigheder såsom Disneyland, Six Flags Magic Mountain og ikke mindst de forskellige strande.

Priser på lejebiler fra Los Angeles Van Rentals

I søgemaskinen på Billeje.info kan du nemt sammenligne priser på lejebiler fra Los Angeles Van Rentals med andre biludlejningsselskaber i USA. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

disneyland

Lej en mini-van hos Los Angeles Van Rentals og tag hele familien med til Disneyland.. Foto: Olivier Bruchez, Creative Commons.

Kontaktinformation til Los Angeles Van Rentals

Vil du i kontakt med Los Angeles Van Rentals kan det ske på følgende adresse:

Los Angeles Van Rentals (LAX)
5250 W. Century Blvd. Suite #104
Los Angeles, CA 90045
Telefon: (310) 645-2015

Læs mere om Los Angeles Van Rentals på deres egen hjemmeside her

Dette indlæg om Los Angeles Van Rentals blev opdateret i sommeren 2014 med informationer indhentet fra selskabets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra egne erfaringer. Har du tips eller gode råd om billeje igennem Los Angeles Van Rentals, som andre kan have glæde af, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så god og opdateret information som muligt. Du må også meget gerne dele dine oplevelser med andre ved at skrive et indlæg eller en kommentar med anmeldelser om Los Angeles Van Rentals på vores blog om billeje. Du kan for eksempel her læse om billig bilferie i Californien med billeje og få masser af tips til oplevelser og seværdigheder “The golden state”.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Los Angeles Van Rentals eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Los Angeles Van Rentals Find Billeje her --> Sammenlign priser her